Lades till i varukorgen
Ingen produkt
Logga in
Logga in och se dina rabatter, spara favoriter och se din orderhistorik!
Så här gör du:
Vill du byta ut citronsyra mot äpplesyra (Malic acid) går det också bra.
Blanda vodka och citronsyra, värm lite i mikron innan den ska användas så smälter citronsyran.
Blötlägg sedan gelatinet.
Koka vatten, socker och glykos till 140°.
Värm puréerna lite försiktigt under tiden och blanda ner detta när sockerlagen är 140°. Låt sedan allt koka till 120°.
Dra från värmen och blanda först ner gelatinet och sist vodkan.
Fyll upp i formar och vänta några minuter innan du sockrar ytan med strösocker. Låt stå minst ett dygn innan de tas ur formarna. Går med fördel att frysa för att lättare få dem ur formarna.
Vänd i strösocker.
Spara som favorit
Ingredienser
Artikelnr: 497300
Finns i lager
159 kr exkl. moms
Artikelnr: 497055
170 kr exkl. moms
Artikelnr: 49275
1736 kr exkl. moms
Artikelnr: 49540
672 kr exkl. moms
Artikelnr: 25325
523 kr exkl. moms
Få senaste nyheter och erbjudanden från Åsö.
Jag godkänner att mina uppgifter hanteras enligt Åsös integritetspolicy
Copyright © 2025 Åsö. Alla rättigheter reserverade.
Betala tryggt hos oss:
Vill du handla som företagare eller privatperson?