Lades till i varukorgen
Ingen produkt
Logga in
Logga in och se dina rabatter, spara favoriter och se din orderhistorik!
Så här gör du:
Blanda allt i en kastrull och koka upp, och låt saffranskolan koka på svag värme, och helst långsamt, till 128–129°.
Fyll upp i formarna. Använd en fylltratt som du värmer lätt för att få ut fyllningen på bästa sätt.
Låt svalna och tryck kolan ur formarna. Det går även att ställa i kylen en stund så lossar de ännu lättare.
Alternativt
Du kan också koka upp Felchlins färdiga Caramel Brûlé tillsammans med 10% smör och saffran. Koka till 123-124°C och fyll direkt i Chocoflexformar. Låt vila över natten och tryck ur kolan.
Om du vill spara lite tid i köket men ändå göra en grymt bra kola, kan vi på ÅSÖ varmt rekommendera Felchlins färdiga och lättsaltade Caramel Brûlé. Koka bara upp den igen tillsammans med 10% smör och den mängd saffran du vill ha till 123-124°C och fyll sedan direkt i Chocoflexformar, antingen med en fylltratt eller stryk ut med en oljad palett så att karamellen inte fastnar i den.
Låt vila över natten och tryck ur kolan. Även mycket god att doppa i Felchlins choklad.
Spara som favorit
Ingredienser
Artikelnr: 25326
Finns i lager
523 kr exkl. moms
Artikelnr: 81087
1856 kr exkl. moms
Artikelnr: 25325
Artikelnr: 25327
Artikelnr: 49354
1042 kr exkl. moms
Få senaste nyheter och erbjudanden från Åsö.
Jag godkänner att mina uppgifter hanteras enligt Åsös integritetspolicy
Copyright © 2025 Åsö. Alla rättigheter reserverade.
Betala tryggt hos oss:
Vill du handla som företagare eller privatperson?