Meny Meny
Dessert, Hallon-Vinbär
Dessert, Hallon-Vinbär

Så här gör du:

Vinbärsbavaroise

Blötlägg gelatinbladen i kallt vatten.

Sjud försiktigt upp puré tillsammans med äggula och strösocker. Temperera till 83°C.

Smält i gelatinbladen, sila och låt svalna till 32°C.

Lösvispa grädden och vänd försiktigt ner tillsammans med uppkoket.

Hallon-färskostskum

Mixa samtliga ingredienser.

Fyll upp i en sifon och ladda med två patroner.

Dessert, Hallon-Vinbär

Ikon Cirka 6 portioner
Ikon Sebastian Pettersson

Spara som favorit

Ingredienser

Vinbärsbavaroise

  • 200 g svartvinbärspuré
  • 60 g äggula
  • 70 g strösocker
  • 5,5 g gelatinblad ikonKöp
  • 200 g grädde 35%

Hallon-färskostskum

  • 60 g äggula
  • 250 g yoghurt
  • 50 g hallonpuré ikonKöp
  • 20 g citronjuice
  • 50 g grädde
Köp Lägg alla ingredienser i varukorgen

Så här gör du:

Vinbärsbavaroise

Blötlägg gelatinbladen i kallt vatten.

Sjud försiktigt upp puré tillsammans med äggula och strösocker. Temperera till 83°C.

Smält i gelatinbladen, sila och låt svalna till 32°C.

Lösvispa grädden och vänd försiktigt ner tillsammans med uppkoket.

Hallon-färskostskum

Mixa samtliga ingredienser.

Fyll upp i en sifon och ladda med två patroner.

Kontaktuppgifter:

0120-844 60  -  www.aso.se  -  info@aso.se

Copyright © 2025 Åsö. Alla rättigheter reserverade.

Betala tryggt hos oss: Logotyper av Klarna, Visa, Mastercard

Logga in

Vill du handla som företagare eller privatperson?

Företag Privat