Lades till i varukorgen
Ingen produkt
Logga in
Logga in och se dina rabatter, spara favoriter och se din orderhistorik!
Så här gör du:
Vinbärsbavaroise
Blötlägg gelatinbladen i kallt vatten.
Sjud försiktigt upp puré tillsammans med äggula och strösocker. Temperera till 83°C.
Smält i gelatinbladen, sila och låt svalna till 32°C.
Lösvispa grädden och vänd försiktigt ner tillsammans med uppkoket.
Hallon-färskostskum
Mixa samtliga ingredienser.
Fyll upp i en sifon och ladda med två patroner.
Spara som favorit
Ingredienser
Artikelnr: 49275
Finns i lager
1736 kr exkl. moms
Artikelnr: 497055
170 kr exkl. moms
Få senaste nyheter och erbjudanden från Åsö.
Jag godkänner att mina uppgifter hanteras enligt Åsös integritetspolicy
Copyright © 2025 Åsö. Alla rättigheter reserverade.
Betala tryggt hos oss:
Vill du handla som företagare eller privatperson?