Stäng
Meny

VARUKORG

Du har inga produkter i varukorgen!

Fri frakt vid köp över 1500 kr
Dessert, Hallon-Vinbär

Dessert, Hallon-Vinbär

Skriv ut

Portioner: Cirka 6 portioner

Ingredienser

Vinbärsbavaroise

  • 200 g svartvinbärspuré
  • 60 g äggula
  • 70 g strösocker
  • 5,5 g gelatinblad, art.nr 49275
  • 200 g grädde 35%

Hallon-färskostskum

  • 60 g äggula
  • 250 g yoghurt
  • 50 g hallonpuré, art.nr 497055
  • 20 g citronjuice
  • 50 g grädde

Anvisningar

Vinbärsbavaroise

  1. Blötlägg gelatinbladen i kallt vatten.
  2. Sjud försiktigt upp puré tillsammans med äggula och strösocker. Temperera till 83°C.
  3. Smält i gelatinbladen, sila och låt svalna till 32°C.
  4. Lösvispa grädden och vänd försiktigt ner tillsammans med uppkoket.

Hallon-färskostskum

  1. Mixa samtliga ingredienser.
  2. Fyll upp i en sifon och ladda med två patroner.

Produkter i receptet

Gelatinblad (1 kg)

1423 kr exkl. moms

Artikelnr: 49275

Förpackning: 1 kg

I lager

Lägg i varukorg

Hallonpuré (1 l)

243 kr exkl. moms

Artikelnr: 497055

Förpackning: 1 liter

I lager

Lägg i varukorg

Kontaktuppgifter:

0120-844 60  -  www.aso.se  -  info@aso.se

Bläddra i
Åsö-katalogen!

252 sidor inspiration för konditorier, chocolaterier, bagerier, restauranger, godismakare och finsmakarbutiker.

Åsö Katalog

Copyright © 2023 Åsö. Alla rättigheter reserverade.

Åsö-haren Åsö-räven

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår
Stäng Logga in

Vänligen välj
företag eller privatperson

Privatperson Företag