Stäng
Meny

VARUKORG

Du har inga produkter i varukorgen!

Fri frakt vid köp över 1500 kr
Mango, ananas och passionsfruktskompott

Mango, ananas och passionsfruktskompott

Skriv ut

Portioner: Ca. 1000 g

Ingredienser

Mango, ananas och passionsfruktskompott

  • 250 g Fryst mango (i bitar)
  • 225 g Fryst ananas (i bitar)
  • 25 g Färsk passionsfrukt
  • 250 g Färskpressad äpplejuice
  • 100 g Passionsfruktspuré, Bonne (inget tillsatt socker) art.nr 497455
  • 140 g Strösocker
  • 10-12 g BASIC Gel Jam II art.nr 26102
  • 1 st Vaniljstång, Tahitivanilj art.nr 49574 eller Bourbonvanilj art.nr 49575

Anvisningar

Mango, ananas och passionsfruktskompott

  1. Väg upp den frysta mangon och ananasen. Dela passionsfrukten och skrapa ur fruktköttet.
  2. Väg upp äpplejuice och passionsfruktspuré i en kastrull.
  3. Väg separat upp och blanda samman sockret med pektinet. Tillsätt sedan denna blandning till vätskan och blanda/mixa samman väl.
  4. Tillsätt frukterna och öppna och skrapa ur vaniljfröna ur vaniljstången. Lägg i allt så det får koka med.
  5. Rör om under uppkoket, gärna med en slickepott, så att inget bränner vid.
  6. Låt fruktkompotten svalna av något innan den används.
    Håller bra i kyl i minst 10 dagar.

Kontaktuppgifter:

0120-844 60  -  www.aso.se  -  info@aso.se

Bläddra i
Åsö-katalogen!

252 sidor inspiration för konditorier, chocolaterier, bagerier, restauranger, godismakare och finsmakarbutiker.

Åsö Katalog

Copyright © 2024 Åsö. Alla rättigheter reserverade.

Åsö-haren Åsö-räven
Stäng Logga in

Vänligen välj
företag eller privatperson

Privatperson Företag