Meny Meny
Grönsaksaladåb / terrine
Grönsaksaladåb / terrine

Så här gör du:

Grönsaksaladåb / terrine

Blanda/mixa samman Herba Gel Tasty Toppings med strösockret.

Rör ut socker & pektinblandningen i den kalla grönsaksfonden.

Koka upp och tillsätt sedan vinägern.

Låt svalna av något. Arbetstemperaturen bör ligga mellan 50-60°C när den hälls upp.

Grönsaksaladåb / terrine

Tasty Toppings är speciellt framtaget för tillverkning av olika typer av aladåber, terriner och patéer. Det fungerar lika bra till 100 % växtbaserade produkter (vegan) som till t.ex. terriner gjorda med kött, fisk eller fågel.

Mängden Tasty Toppings som behövs beror även på kalciumhalten i det den blandas samman med, ju högre kalciumhalt, desto mindre mängd Tasty Toppings behövs för att få den perfekta konsistensen.

Spara som favorit

Ingredienser

Grönsaksaladåb / terrine

  • 920 g Grönsaksfond, kall
  • 45 g Strösocker
  • 25 g Ljus vinäger
  • 15 g Herba Gel Tasty Toppings ikonKöp
Köp Lägg alla ingredienser i varukorgen

Så här gör du:

Grönsaksaladåb / terrine

Blanda/mixa samman Herba Gel Tasty Toppings med strösockret.

Rör ut socker & pektinblandningen i den kalla grönsaksfonden.

Koka upp och tillsätt sedan vinägern.

Låt svalna av något. Arbetstemperaturen bör ligga mellan 50-60°C när den hälls upp.

Kontaktuppgifter:

0120-844 60  -  www.aso.se  -  info@aso.se

Copyright © 2025 Åsö. Alla rättigheter reserverade.

Betala tryggt hos oss: Logotyper av Klarna, Visa, Mastercard

Logga in

Vill du handla som företagare eller privatperson?

Företag Privat