Du har inga produkter i varukorgen!
Skriv ut
Felchlin bjuder på ett recept med ekologisk Dominicana Blanc 36 % fylld med tropisk karamell och vaniljganache.
Portioner: Cirka 200 praliner. Tidsåtgång: Över natt.
Pralinskal
Tropisk fruktkaramell
Vaniljganache
550 kr exkl. moms
Artikelnr: 493975
Förpackning: 1 st
I lager
822 kr exkl. moms
Artikelnr: 49406-2
Förpackning: 2 kg
146 kr exkl. moms
Artikelnr: 497555
Förpackning: 1 liter
234 kr exkl. moms
Artikelnr: 497455
977 kr exkl. moms
Artikelnr: 49575
Förpackning: 250 g
608 kr exkl. moms
Artikelnr: 253670
Artikelnr: 25365
804 kr exkl. moms
Artikelnr: 253690
Artikelnr: 25364
Artikelnr: 25363
646 kr exkl. moms
Artikelnr: 49540
Förpackning: 7 kg
252 sidor inspiration för konditorier, chocolaterier, bagerier, restauranger, godismakare och finsmakarbutiker.
Copyright © 2024 Åsö. Alla rättigheter reserverade.
Vänligen välj företag eller privatperson