Lades till i varukorgen
Ingen produkt
Logga in
Logga in och se dina rabatter, spara favoriter och se din orderhistorik!
Så här gör du:
Ganache Bolivia 45 %
Koka upp grädde, dextros, glykos och sorbitol. Låt svalna till 32–34 grader.
Smält choklad och kakaosmör till 48 grader, låt svalna till 37–40 grader.
Blanda alltsammans och mixa slät med stavmixer.
Fyll ganachen i silikonformarna. Stryk av överflödig ganache från formarna med en skrapa.
Ställ in formarna 8 minuter i kylen för att få igång kristalliseringen. Ta ut formarna från kylen och låt dem kristallisera färdigt i sval rumstemperatur (16 grader) i 24 timmar.
Ploppa ur tryfflarna ur formarna och låt dem vila i ytterligare 24 timmar.
Färdigställande
Doppa tryfflarna i tempererad choklad och rulla dem i kakaopulver. För att få typiskt tryffelform, forma varje tryffel i handen.
Lägg tryfflarna i en sil och skaka av överflödigt kakaopulver.
Recept av Jean François Castagné, fransk chocolatier.
Spara som favorit
Ingredienser
Artikelnr: 49415-2
Finns i lager
890 kr exkl. moms
Artikelnr: 493360
2211 kr exkl. moms
Artikelnr: 49348
441 kr exkl. moms
Artikelnr: 87421
108 kr exkl. moms
Artikelnr: 802623
85 kr exkl. moms
Artikelnr: 80145
165 kr exkl. moms
Artikelnr: 49993M
109 kr exkl. moms
Artikelnr: 800911
232 kr exkl. moms
Få senaste nyheter och erbjudanden från Åsö.
Jag godkänner att mina uppgifter hanteras enligt Åsös integritetspolicy
Copyright © 2025 Åsö. Alla rättigheter reserverade.
Betala tryggt hos oss:
Vill du handla som företagare eller privatperson?