Lades till i varukorgen
Ingen produkt
Logga in
Logga in och se dina rabatter, spara favoriter och se din orderhistorik!
Så här gör du:
Tryffelfyllning
Lägg chokladen i en skål.
Koka upp grädde och glykos.
Tillsätt glögg och kanel och koka upp på nytt.
Häll den varma blandningen över chokladen och mixa.
Tillsätt smöret och mixa slätt.
Färdigställande
Fyll ganachen i spritspåse och låt svalna till 29–30 grader.
Fyll tryffelkulorna.
Låt ganachen stelna och rulla slutligen kulorna i tempererad mjölkchoklad. Dekorera gärna med finhackad mandel eller kakaopulver.
Recept av Christina Ekros Buckley på Gränna Choklad. Hon gör bara runda praliner med tryffelkulor från Åsö som bas.
Christina grundade chocolateriet 2007, köpte till en polkagrisfabrik 2021 och finns nu också i köpcentret Asecs i Jönköping.
Spara som favorit
Ingredienser
Artikelnr: 146053-2
Finns i lager
573 kr exkl. moms
Artikelnr: 050015
1465 kr exkl. moms
Artikelnr: 49540
672 kr exkl. moms
Artikelnr: 802623
85 kr exkl. moms
Artikelnr: 800911
232 kr exkl. moms
Få senaste nyheter och erbjudanden från Åsö.
Jag godkänner att mina uppgifter hanteras enligt Åsös integritetspolicy
Copyright © 2025 Åsö. Alla rättigheter reserverade.
Betala tryggt hos oss:
Vill du handla som företagare eller privatperson?