Lades till i varukorgen
Ingen produkt
Logga in
Logga in och se dina rabatter, spara favoriter och se din orderhistorik!
Så här gör du:
Hallonsorbet
Mixa hallonpuré och Herba Textur. Tillsätt sedan limejuice och sockerlag. Mixa slät och kör sedan i glassmaskin.
Mjölksmulor
Smält smöret. Vispa ner mjölkpulver. Värm sedan under omrörning tills det är brynt. Vispa ner saltet och sila av. Ha sedan ut smulorna på papper och låt torka och svalna.
Karamellskum
Lägg gelatinblad i blöt. Värm upp 150 gram grädde och 150 gram mjölk. Smält sockret och slå över gräddmjölken när sockret har fått fin färg. Tillsätt sedan smöret och gelatinet. Tillsätt sedan den kalla grädden. Vid ca 50 grader häll upp i sifon och ladda med en patron. Använd på en gång.
Till uppläggning: Hallonpulver Karamelliserade kakaonibs
Jesper (@bakinginsweden) bjuder här på en frisk hallondessert.
Spara som favorit
Ingredienser
Artikelnr: 497055
Finns i lager
170 kr exkl. moms
Artikelnr: 26100
175 kr exkl. moms
Artikelnr: 49275
1736 kr exkl. moms
Artikelnr: 49308
702 kr exkl. moms
Få senaste nyheter och erbjudanden från Åsö.
Jag godkänner att mina uppgifter hanteras enligt Åsös integritetspolicy
Copyright © 2025 Åsö. Alla rättigheter reserverade.
Betala tryggt hos oss:
Vill du handla som företagare eller privatperson?