Lades till i varukorgen
Ingen produkt
Logga in
Logga in och se dina rabatter, spara favoriter och se din orderhistorik!
Så här gör du:
Lägg chokladen i en skål.
Värm upp grädde, limepuré och trimolin till 85 °C.
Häll massan över chokladen och mixa med mixerstav.
Tillsätt det rumsvarma smöret.
Fyll de vita tryffelkulorna och låt stå över natten.
Tillslut tryfflarna.
Täck dem med ett tunt lager vit, tempererad choklad och rulla dem i grönfärgat strösocker.
Annelie Kejroth är en av Sveriges främsta chokladmakare och driver Annelie K Choklad och Praliner i Uppsala sedan mer än 25 år tillbaka. Sedan starten är hon en trogen Åsö-kund och använder såväl Felchlin som vår egen Åsö-Choklad i praliner och bakverk. Annelie K har omkring 30 praliner i sitt sortiment och här delar hon med sig av receptet på en av dem.
Spara som favorit
Ingredienser
Artikelnr: 49316-2
Finns i lager
756 kr exkl. moms
Artikelnr: 050002
1527 kr exkl. moms
Artikelnr: 49582
663 kr exkl. moms
Artikelnr: 25887
279 kr exkl. moms
Få senaste nyheter och erbjudanden från Åsö.
Jag godkänner att mina uppgifter hanteras enligt Åsös integritetspolicy
Copyright © 2025 Åsö. Alla rättigheter reserverade.
Betala tryggt hos oss:
Vill du handla som företagare eller privatperson?