Lades till i varukorgen
Ingen produkt
Logga in
Logga in och se dina rabatter, spara favoriter och se din orderhistorik!
Så här gör du:
Chokladskal
Börja med att måla cacaofärgen från Pavoni i pralinformarna från Felchlin. Temperera sedan Felchlin Edelweiss vit choklad och gjut formarna.
Citrusganache
Koka grädden med honungen, vaniljen och citrusskalen. Plasta in kastrullen och låt det ligga och dra ca 20 min. Hacka chokladen och koka upp grädden igen. Sila grädden över chokladen och mixa ganachen slät. Låt ganachen svalna en stund och fyll den sedan i chokladskalen. När ganachen stelnat i formarna så gjuter man ett tunt lager och lockar pralinen.
Daniel Roos är en mycket starkt lysande stjärna på den svenska konditorhimlen. Daniel har ett förflutet som chefskonditor på bl.a. Operakällaren och restaurang Jonas i Stockholm, samt varit ansvarig konditor i det svenska Kocklandslaget. Som kuriosa kan även nämnas att Daniel gjorde desserten till Kronprinsessans bröllop och har figurerat i många stora sammanhang över hela Europa.
Spara som favorit
Ingredienser
Artikelnr: 493956
Finns i lager
199 kr exkl. moms
Artikelnr: 49367-2
616 kr exkl. moms
Artikelnr: 25366
478 kr exkl. moms
Artikelnr: 25364
Artikelnr: 49575
887 kr exkl. moms
Få senaste nyheter och erbjudanden från Åsö.
Jag godkänner att mina uppgifter hanteras enligt Åsös integritetspolicy
Copyright © 2025 Åsö. Alla rättigheter reserverade.
Betala tryggt hos oss:
Vill du handla som företagare eller privatperson?