Lades till i varukorgen
Ingen produkt
Logga in
Logga in och se dina rabatter, spara favoriter och se din orderhistorik!
Så här gör du:
Limebotten
Blanda rumstempererat smör med socker, salt och zest med vinge. Ha i lite äggula i taget och häll väldigt försiktigt i limejuicen och mjölet. Avsluta med att vända ner den uppvispade äggvitan försiktigt. Baka kakan i ram eller på en silpav-matta i 170 grader ca 20-25 min.
Passionsfruktspannacotta
Börja med att blötlägga gelatinet. Koka passionsfruktspurén med grädden och sockret, ha sedan i gelatinet. Kyl ner pannacottan och gjut den i en form eller ett bläck.
Passionsfruktsmousse
Värm ägg och socker i en kastrull under konstant vispning. Tillsätt passionsfruktspuré och koka tills det börjar tjockna. Tillsätt gelatinet och mixa i smöret. Låt smeten svalna och vänd sedan i den lättvispade grädden.
Fyll upp moussen i en Pavoni Pavoflex-form och tryck försiktigt ner en bit av passionsfruktspannacottan i mitten av formen. Frys sedan moussen. När moussen är hård så ploppar man ut den ur formen och ställer på limebotten.
Dekorera
Spraya moussen gul med Pavonis kakaofärg och dekorera med hallon.
Daniel Roos är en mycket starkt lysande stjärna på den svenska konditorhimlen. Daniel har ett förflutet som chefskonditor på bl.a. Operakällaren och restaurang Jonas i Stockholm, samt varit ansvarig konditor i det svenska Kocklandslaget. Som kuriosa kan även nämnas att Daniel gjorde desserten till Kronprinsessans bröllop och har figurerat i många stora sammanhang över hela Europa.
Spara som favorit
Ingredienser
Artikelnr: 497455
Finns i lager
162 kr exkl. moms
Artikelnr: 26866
366 kr exkl. moms
Artikelnr: 26867
Artikelnr: 49575
887 kr exkl. moms
Artikelnr: 253350
332 kr exkl. moms
Artikelnr: 49275
1736 kr exkl. moms
Få senaste nyheter och erbjudanden från Åsö.
Jag godkänner att mina uppgifter hanteras enligt Åsös integritetspolicy
Copyright © 2025 Åsö. Alla rättigheter reserverade.
Betala tryggt hos oss:
Vill du handla som företagare eller privatperson?