Lades till i varukorgen
Ingen produkt
Logga in
Logga in och se dina rabatter, spara favoriter och se din orderhistorik!
Så här gör du:
Skal och färgning
Skvätt tempererat färgat kakaosmör i olika kulörer i formarna. Gjut skalen med mörk choklad, till exempel Felchlin Sao Palme 60 %.
Fyllning
Koka socker och glykos till en gyllenbrun karamell och ställ åt sidan.
Värm upp resterande ingredienser till kokpunkten, häll försiktigt ner blandningen i karamellen och koka ihop alltsammans cirka 2 minuter. Låt svalna.
Strö lite flingsalt i de gjutna chokladskalen och spritsa i den avsvalnade fyllningen. Locka pralinerna och låt stå till nästa dag innan du slår dem ur formarna.
Peters konditori vid Skrea Strand i Falkenberg är en trogen Åsö-kund sedan mer än 20 år tillbaka.Här handlar bofasta och turister bakelser, tårtor, praliner, stenugnsbakat bröd och lunchlådor alla dagar i veckan.Peter Halldén tog över konditoriet 1996 – som 21-åring – och driver det tillsammans med familjen.Här delar han med sig av receptet på konditoriets mycket populära praliner.
Spara som favorit
Ingredienser
Artikelnr: 49359-2
Finns i lager
533 kr exkl. moms
Artikelnr: 258940
478 kr exkl. moms
Artikelnr: 25365
Artikelnr: 81421
202 kr exkl. moms
Artikelnr: 10005
93 kr exkl. moms
Artikelnr: 49348
441 kr exkl. moms
Artikelnr: 49540
672 kr exkl. moms
Få senaste nyheter och erbjudanden från Åsö.
Jag godkänner att mina uppgifter hanteras enligt Åsös integritetspolicy
Copyright © 2025 Åsö. Alla rättigheter reserverade.
Betala tryggt hos oss:
Vill du handla som företagare eller privatperson?