Meny Meny

Felchlin, Sao Palme 60 %, mörk choklad, Rondo (2 kg)

Choklad & Kakaoprodukter, Artikelnr: 49359-2, Förpackning: 2 kg

533 kr exkl. moms

- +
Lägg i varukorg
Frakt
Leverans inom 1-2 dagar
Frakt
Fri frakt vid köp över 1500 kr
Frakt
3500 produkter i lager
Frakt
Säker betalning med 20 dagars faktura
Felchlin, Sao Palme 60 %, mörk choklad, Rondo (2 kg)
Felchlin, Sao Palme 60 %, mörk choklad, Rondo (2 kg)

Felchlin, Sao Palme 60 %, mörk choklad, Rondo (2 kg)

Sao Palme 60 % - Den mörka chokladen som har perfekt viskositet och bjuder på glans, smakintensitet och en bekymmersfri arbetsdag

Choklad & Kakaoprodukter, Artikelnr: 49359-2, Förpackning: 2 kg

533 kr exkl. moms

- +
Lägg i varukorg

Leverans inom 1-2 dagar

Finns i lager

Sao Palme 60 % - Den mörka chokladen som har perfekt viskositet och bjuder på glans, smakintensitet och en bekymmersfri arbetsdag

Utseende+

Intensiv och mörkbrun chokladfärg

Smak+

En klassisk ren chokladprofil som bjuder på mycket kakaokaraktär men har trots det en låg bitterhet, den är lätt fruktig och har en behaglig eftersmak.

Passar bra till+

Sao Palme är helt perfekt för överdrag, doppning och gjutning men passar även mycket bra till desserter, olika konditorikrämer som mousse, bavaroise, crémeux samt till glasstillverkning, ganache, tryfflar, praliner och för chokladkakor, varm chokladdryck mm.

Det är således en multifunktionell mjölkchoklad av enastående kvalitet.

  • Temperering, gjutning och doppning (både i maskin och manuellt)
  • Fungerar även utmärkt i en ”One Shot” maskin

Viskositet+

Mycket hög viskositet med 3 av 3 enligt Felchlins gradering vilket gör den lätt att temperera både för hand och i maskin.
Vi rekommenderar starkt Sao Palme 60 % samt den något kraftigare Sao Palme 75 % och den 36 %-iga mjölkchokladen till doppningsmaskiner/tempererare då couverturerna är gjord på ett sådant sätt att de verkligen kan rulla på i maskinen en hel dag utan att ställa till med problem på något sätt.

Detta är en av marknadens absolut bästa mörka couverturer för doppning.

Teknisk information+

Viskositet 3 av 3
Minimum av kakao 60 %
Kakaofett 38,8 %
Mjölkfett -
Socker 38,6 %
Innehåller sojalecitin

Ursprung+

Forasterobönor från Ghana.

Specifikationer +

Nettokvantitet: 2 kg

Beteckning: Mörk chokladöverdrag Minst 60% kakao

Ingredienser: Kakaomassa, socker, kakaosmör, emulgeringsmedel (SOJALECITIN), vanilj.

Förvaringsanvisning: Förvaras svalt och torrt, gärna under +18 °C.

Bruksanvisning:

Kan innehålla spår av: mjölk, mandel, hasselnöt.

Näringdeklaration per 100g +

Energi Kj 2351 kJ
Energi 566 kcal
Fett 39,1 g
Varav mättat fett 23,6 g
Kolhydrat 42,8 g
Varav sockerarter 38,6 g
Protein 5,5 g
Salt 0 g

Relaterade recept

Copyright © 2025 Åsö. Alla rättigheter reserverade.

Betala tryggt hos oss: Logotyper av Klarna, Visa, Mastercard

Logga in

Vill du handla som företagare eller privatperson?

Företag Privat