Företag | Privatperson 3500 produkter i lager för omgående leverans Fri frakt vid köp över 1500 kr Säker betalning med 20 dagars faktura 0120-844 60 info@aso.se
BUTIK

VARUKORG

Du har inga produkter i varukorgen!

Fri frakt vid köp över 1500 kr
Visa sortimentmeny

Vårt sortiment

Mjölkchoklad

Cacao Barry är ett av världens mest kända chokladvarumärken. Den högklassiga, fransktillverkade couverturechokladen används av ledande chokladmakare, konditorer och dessertkockar över hela världen.

I ÅSÖ-sortimentet finns de sorter du behöver för att skapa säljande bakverk, desserter och praliner – flera varianter av mörk choklad, mjölkchoklad och vit choklad. Utöver de mest populära couverturerna säljer vi också Cacao Barrys extra mörka kakaopulver samt karamelliserade hasselnötter. Flera av chokladerna är eko- och faritrade-certifierade.

Cacao Barry grundades av engelsmannen Charles Barry 1842. Han var ofta på resande fot i Afrika och började tidigt handla med kakao. Men det var först 1911 som företaget började producera choklad i egen regi i Frankrike. 1973 kom den första couverturechokladen. Samtidigt började Cacao Barry med personlig support och utbildning för konditorer, chokladmakare och dessertkockar. Sedan 1996 är Cacao Barry en del av koncernen Barry Callebaut med anläggningar i flera länder.

Läs mer

Cacao Barry är ett av världens mest kända chokladvarumärken. Den högklassiga, fransktillverkade couverturechokladen används av ledande chokladmakare, konditorer och dessertkockar över hela världen.

I ÅSÖ-sortimentet finns de sorter du behöver för att skapa säljande bakverk, desserter och praliner – flera varianter av mörk choklad, mjölkchoklad och vit choklad. Utöver de mest populära couverturerna säljer vi också Cacao Barrys extra mörka kakaopulver samt karamelliserade hasselnötter. Flera av chokladerna är eko- och faritrade-certifierade.

Cacao Barry grundades av engelsmannen Charles Barry 1842. Han var ofta på resande fot i Afrika och började tidigt handla med kakao. Men det var först 1911 som företaget började producera choklad i egen regi i Frankrike. 1973 kom den första couverturechokladen. Samtidigt började Cacao Barry med personlig support och utbildning för konditorer, chokladmakare och dessertkockar. Sedan 1996 är Cacao Barry en del av koncernen Barry Callebaut med anläggningar i flera länder.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår

VÄNLIGEN VÄLJ
FÖRETAG ELLER PRIVATPERSON

Företag Privatperson