Stäng
Meny

VARUKORG

Du har inga produkter i varukorgen!

Fri frakt vid köp över 1500 kr
Visa sortimentmeny

Sortiment

Mandlar

Ja det är stor skillnad på mandel och mandel…

Mandeln är en stenfrukt som är närbesläktad med plommon, persikor och aprikoser, och har två underarter; sötmandel – dulcis och bittermandel – amara.

Marconamandeln från Spanien tillhör sötmandelarten och är rundare till formen och mer smakrik och karaktäristisk än den långsmala och mer vanliga mandeln från Kalifornien i USA.

Mandel används framför allt till mandelmassa och marsipan men med denna ljuvliga sort kan du göra allt från brända mandlar, karamellisering och mixning till praliné och gianduja, ha den som smaksättare och texturgivare i krämer, glass, mousser och marmelad, använda den som dekoration, hacka, krossa och mala den till mandelmjöl.

Ja möjligheterna är praktiskt taget oändliga men smaken kommer alltid som nummer ett. På tal om mandelmjöl, så har vi faktiskt det också.

Läs mer

Bläddra och beställ
Åsö-katalogen!

252 sidor inspiration för konditorier, chocolaterier, bagerier, restauranger, godismakare och finsmakarbutiker.

Åsö Katalog

Copyright © 2021 Åsö. Alla rättigheter reserverade.

Åsö-haren Åsö-räven

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår
Stäng Logga in

Vänligen välj
företag eller privatperson

Privatperson Företag