Kontinuerlig cirkulationstemp
LCM chokladmaskiner för doppning och överdrag - Kontinuerlig cirkulationspump
För att producera chokladprodukter av högsta kvalitet i lite större skala krävs ju givetvis en riktig bra maskinutrustning tillsammans med de bästa av råvaror för att uppnå ett optimalt resultat. LCM har ett enastående sortiment av både kontinuerliga cirkulationstempererare och intervalltempererare vå vad passar dig och dina behov bäst?
Tillsammans med vår samarbetspartner
Ringdahls Bageriutrustning, som har en lång och gedigen erfarenhet av att arbeta med chokladmaskiner presenterar vi här ett antal varianter som genererar ett mycket gott resultat gällande temperering för din produktion. LCM-maskinerna levereras alltid med utbildning, montering och full support, en trygghet som betyder massor när det gäller maskiner och drift. Vi kan här även stolt presentera chokladen från Felchlin som är oslagbar att ha i dessa tempereringsmaskiner. De har en utomordentlig kvalitet och viskositeten är perfekt. Därför rekommenderar vi bl.a.
Sao Palme 60% mörk choklad,
Sao Palme 36% mjölkchoklad eller
Edelweiss 36% vit choklad men självklart har
Felchlin många andra fantastiska chokladvarianter att jobba med som också fungerar lika bra.