Lades till i varukorgen
Ingen produkt
Logga in
Logga in och se dina rabatter, spara favoriter och se din orderhistorik!
Så här gör du:
Ganache
Bryn smöret försiktigt tills det doftar nötigt. Ha ett vattenbad (med kallt vatten) redo att sätta ner kastrullen i så processen avstannar snabbt. Låt svalna till cirka 32 grader.
Koka upp grädde, salt och glykos, mixa i det i mjölkchokladen i omgångar.
Stavmixa ner smöret när ganachen håller cirka 32 grader. Låt svalna tills blandningen är cirka 30 grader innan du spritsar i formarna.
Låt stå tills nästa dag och locka pralinerna med Felchlin Arriba 72 %.
Receptet skapat av Anders Jönsson, Maya Choklad i Eslöv. Anders är en trogen Åsö-kund sedan han startade sitt chocolaterie 2005. Han använder mestadels Felchlins couverture i praliner, desserter och chokladkakor.
Spara som favorit
Ingredienser
Gjutning/doppning
Artikelnr: 49318-2
Finns i lager
844 kr exkl. moms
Artikelnr: 49312-2
728 kr exkl. moms
Artikelnr: 49540
672 kr exkl. moms
Få senaste nyheter och erbjudanden från Åsö.
Jag godkänner att mina uppgifter hanteras enligt Åsös integritetspolicy
Copyright © 2025 Åsö. Alla rättigheter reserverade.
Betala tryggt hos oss:
Vill du handla som företagare eller privatperson?