Meny Meny
Caramel Miroir Glaze
Caramel Miroir Glaze

Så här gör du:

  • Smält sockret stegvis och värm till karamell, när allt socker är smält, ta bort från värmen och de-glasera med nästen allt vatten.
  • Spar lite vatten för att röra ut maizena med.
  • Tillsätt det utrörda maizena pulvret till karamellen och koka vätskan hårt i ca 30 sekunder.
  • Tillsätt grädde och koka upp snabbt.
  • Ta sedan bort från värmen, rör ut det blötlagda gelatinet, kyl sedan.
  • Arbetstemperatur 25°
  • Caramel Miroir Glaze

    Haka på trenden och glasera din tårta!

    Spara som favorit

    Ingredienser

  • 175 g socker (fint strösocker)
  • 175 g vatten
  • 150 g cream
  • 12 g maizena
  • 4 st gelatin (8 g)
  • Köp Lägg alla ingredienser i varukorgen

    Så här gör du:

  • Smält sockret stegvis och värm till karamell, när allt socker är smält, ta bort från värmen och de-glasera med nästen allt vatten.
  • Spar lite vatten för att röra ut maizena med.
  • Tillsätt det utrörda maizena pulvret till karamellen och koka vätskan hårt i ca 30 sekunder.
  • Tillsätt grädde och koka upp snabbt.
  • Ta sedan bort från värmen, rör ut det blötlagda gelatinet, kyl sedan.
  • Arbetstemperatur 25°
  • Kontaktuppgifter:

    0120-844 60  -  www.aso.se  -  info@aso.se

    Copyright © 2025 Åsö. Alla rättigheter reserverade.

    Betala tryggt hos oss: Logotyper av Klarna, Visa, Mastercard

    Logga in

    Vill du handla som företagare eller privatperson?

    Företag Privat