Stäng
Meny

VARUKORG

Du har inga produkter i varukorgen!

Fri frakt vid köp över 1500 kr
Caramel Miroir Glaze

Caramel Miroir Glaze

Skriv ut

Haka på trenden och glasera din tårta!

Portioner:

Ingredienser

  • 175 g socker (fint strösocker)
  • 175 g vatten
  • 150 g cream
  • 12 g maizena
  • 4 st gelatin (8 g)
  • Anvisningar

  • Smält sockret stegvis och värm till karamell, när allt socker är smält, ta bort från värmen och de-glasera med nästen allt vatten.
  • Spar lite vatten för att röra ut maizena med.
  • Tillsätt det utrörda maizena pulvret till karamellen och koka vätskan hårt i ca 30 sekunder.
  • Tillsätt grädde och koka upp snabbt.
  • Ta sedan bort från värmen, rör ut det blötlagda gelatinet, kyl sedan.
  • Arbetstemperatur 25°

  • Produkter i receptet

    Gelatinblad, 1 kg

    1260 kr exkl. moms

    Artikelnr: 49275

    Förpackning: 1 kg

    I lager

    Lägg i varukorg

    Kontaktuppgifter:

    0120-844 60  -  www.aso.se  -  info@aso.se

    Bläddra och beställ
    Åsö-katalogen!

    252 sidor inspiration för konditorier, chocolaterier, bagerier, restauranger, godismakare och finsmakarbutiker.

    Åsö Katalog

    Copyright © 2021 Åsö. Alla rättigheter reserverade.

    Åsö-haren Åsö-räven

    Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

    Jag förstår
    Stäng Logga in

    Vänligen välj
    företag eller privatperson

    Privatperson Företag