Lades till i varukorgen
Ingen produkt
Logga in
Logga in och se dina rabatter, spara favoriter och se din orderhistorik!
Så här gör du:
Banansorbet
Sockerhalt är balanserad till cirka 29° Brix. Blanda alla torra ingredienser väl, tillsätt vatten, mixa, koka upp. Låt svalna, mixa med banan. Frys i glassmaskin och fyll i önskad form direkt. Stabilisator kan uteslutas. OBS! Som gelato klarar den väldigt kort tid i monter.
Caramel Brûlé
Alternativ 1 Värm den färdiga kolakrämen till 40 grader, doppa de snabbt de chockfrysta pinnarna. Chockfrys till –35 grader igen och doppa därefter i choklad.
Alternativ 2 Spritsa kolaknappar på silpat, frys, (gärna chockfrys). Tryck i några kolaknappar i varje pinne eller bakelse. Frys in och doppa sedan i choklad.
Chokladöverdrag
Smält och blanda, doppa de frysta pinnarna i överdragschokladen. Dekorera.
Spara som favorit
Ingredienser
Botten (till dessertversionen)
Artikelnr: 497600
Finns i lager
80 kr exkl. moms
Artikelnr: 26100
175 kr exkl. moms
Artikelnr: 49354
1063 kr exkl. moms
Artikelnr: 49371
2320 kr exkl. moms
Artikelnr: 493360
2211 kr exkl. moms
Få senaste nyheter och erbjudanden från Åsö.
Jag godkänner att mina uppgifter hanteras enligt Åsös integritetspolicy
Copyright © 2025 Åsö. Alla rättigheter reserverade.
Betala tryggt hos oss:
Vill du handla som företagare eller privatperson?