Stäng
Meny

VARUKORG

Du har inga produkter i varukorgen!

Fri frakt vid köp över 1500 kr
Fruktkräm - 100% växtbaserad

Fruktkräm - 100% växtbaserad

Skriv ut

Portioner: Ca. 1150 g

Ingredienser

Recept Fruktkräm

  • 400 g Fruktpuré, Bonne. Mango art.nr 497555
  • 200 g Fruktpuré, Bonne. Passionsfrukt art.nr 497455
  • 50 g BASIC Textur, art.nr 26100
  • 150-200 g Strösocker
  • Vaniljsocker/vaniljpulver alt. Äkta vaniljextrakt med vaniljkärnor
  • 100 g Mjölkfritt mat & bakmargarin (vegan)
  • 240 g Vegan, Alpro, Cuisine Soya 26% fett (vispbar sojagrädde)
  • 30-50 g Instant Vegan Gel art.nr 26896

Anvisningar

Recept Fruktkräm

  1. Se till så att margarinet är rumstempererat.
  2. Mixa ingredienserna så att BASIC Textur fördelas väl med vätskan.
  3. Väg upp alla ingredienser förutom Instant Vegan Gel och margarinet i en kastrull. Mängden socker beror på vilken puré du väljer och om den är osötad eller inte.
  4. Koka upp under ständig omrörning, gärna med en värmetålig slickepott art.nr 26737
  5. Tag av från spisen och tillsätt det rumstempererade mejerifria margarinet, mixa slät med en stavmixer.
  6. Kyl ner till ca 30°C och tillsätt sedan…
  7. Instant Vegan Gel, ca. 30-50 gram, mixa allt väl med en stavmixer. Sätt på kyl. OBS, krämen kan svälla lite extra när den stått på kyl, så tillsätt inte mer Instant Vegan Gel från början än vad receptet anger.

Kontaktuppgifter:

0120-844 60  -  www.aso.se  -  info@aso.se

Bläddra i
Åsö-katalogen!

252 sidor inspiration för konditorier, chocolaterier, bagerier, restauranger, godismakare och finsmakarbutiker.

Åsö Katalog

Copyright © 2024 Åsö. Alla rättigheter reserverade.

Åsö-haren Åsö-räven
Stäng Logga in

Vänligen välj
företag eller privatperson

Privatperson Företag