Kokos- och vaniljkräm med Malibu kokoslikör
Se till att margarinet är rumstempererat.
Väg upp alla ingredienser förutom Instant Vegan Gel, margarin och kokoslikör i en kastrull.
Mixa ingredienserna så att BASIC Textur fördelas väl med vätskan.
Koka upp under ständig omrörning, gärna med en värmetålig slickepott.
Tag av från spisen och tillsätt det rumstempererade mejerifria margarinet, mixa slät med en stavmixer.
Tillsätt kokoslikören Malibu och mixa igen.
Kyl ner till ca 30°C och tillsätt sedan…
Instant Vegan Gel, mellan 3-4% vilket blir 40-50 gram. Mixa allt väl med en stavmixer till en slät och len konsistens. Sätt på kyl. OBS, krämen kan svälla lite extra när den stått på kyl. Skulle krämen bli för tjock är det bara att tillsätta mer kokosgrädde och eventuellt kokoslikör och blanda samman till exakt den konsistens du vill ha.