Lades till i varukorgen
Ingen produkt
Logga in
Logga in och se dina rabatter, spara favoriter och se din orderhistorik!
Så här gör du:
Citronkladdkaka
Vispa smör och socker fluffigt.
Blanda i äggen några i taget.
Blanda i citronpurén och sedan resterande ingredienser.
Baka i en låg kapsel på 200 grader i 10-15 minuter. Låt svalna helt.
Passionsfruktstryffel
Värm upp purén och häll den över chokladen. Mixa slät.
Häll tryffeln ovanpå kladdkakan och låt den sätta sig i kylen över natten.
Skär bitar (7,5 x 2,5 cm) och doppa dem i vit choklad (t ex Felchlin Edelweiss 36 % eller ÅSÖ 28 %). Dekoridé: Måla med lila, guld och orange kakaosmör.
Chokladstänger i flera olika smaker finns alltid i disken hos Thimons Konditori & Bageri i Nässjö. Stängerna är enkla att göra och de har god hållbarhet eftersom de är chokladdoppade.
Här bjuder Thimons konditorer Markus Ekelund och Alexandra Lövqvist på fyra recept. Gör ett, eller alla!
Spara som favorit
Ingredienser
Artikelnr: 497455
Finns i lager
162 kr exkl. moms
Artikelnr: 49367-2
616 kr exkl. moms
Artikelnr: 146092
2408 kr exkl. moms
Artikelnr: 258950
478 kr exkl. moms
Artikelnr: 253690
659 kr exkl. moms
Artikelnr: 25366
Få senaste nyheter och erbjudanden från Åsö.
Jag godkänner att mina uppgifter hanteras enligt Åsös integritetspolicy
Copyright © 2025 Åsö. Alla rättigheter reserverade.
Betala tryggt hos oss:
Vill du handla som företagare eller privatperson?