Du har inga produkter i varukorgen!
Artikelnr: 146092
Förpackning: 10 kg
I lager
1824 kr exkl. moms
Ladda hem produktblad i A4-format
Ladda hem produktblad i A5-format
Ladda hem produktbeskrivning
Som baschoklad till praliner, tryfflar, ganacher, bon bons, neutrala- och smaksatta chokladkakor och bräck men är även utmärkt till olika varianter av mousse, kräm, bavaroise samt till sås, spegelgelé, bakverk och dekorationer och fungerar även bra för gjutning och överdrag.
Med sin medelviskositet på 3 av 5 är detta en mycket bra allroundchoklad som fungerar till det mesta, t.ex. fyllningar, mousser, gjutning och dekorationer.
Den har en behaglig och mjuk ton av mjölk, vanilj och lite karamell. För att vara en vit choklad är den mycket balanserad i sin sötma. ÅSÖ-vit choklad kan lätt kombineras med ett brett utbud av ingredienser och smaker, från bl.a. kryddor, örter, olika typer av frukt, bär och rotsaker samt sprit och likörer, från surt till bittert.
När den tempererats får den en vacker och blank gulvit yta och har också ett bra karaktäristiskt brytljud.
ÅSÖ-chokladen måste tempereras, antingen i en chokladmaskin, för hand med hjälp av tablering eller ympmetoden eller genom att tillsätta Mycryo. Se tempereringskurvan under fliken Tablering.
Idealtemperatur för att doppa är ca 29-30 °C.
Nettokvantitet: 10 kg
Beteckning: Vit choklad
Ingredienser: Socker, kakaosmör, MJÖLKPULVER, emulgeringsmedel (SOJALECITIN), naturlig vaniljarom.
Förvaringsanvisning: Förvara torrt (max 65% RH), svalt (15-18 °C) och luktfritt. Skyddas från starkt ljus.
Bruksanvisning:
Kan innehålla spår av: -
Näringdeklaration per 100g
506 kr exkl. moms
Artikelnr: 146092-2
Förpackning: 2,5 kg
252 sidor inspiration för konditorier, chocolaterier, bagerier, restauranger, godismakare och finsmakarbutiker.
Copyright © 2024 Åsö. Alla rättigheter reserverade.
Vänligen välj företag eller privatperson