Lades till i varukorgen
Ingen produkt
Logga in
Logga in och se dina rabatter, spara favoriter och se din orderhistorik!
Så här gör du:
Kladdkaka
Vispa ihop ägg och socker, blanda i smöret och därefter resterande ingredienser.
Ös över i en låg kapsel, baka på 150 grader i 20-30 minuter. Låt svalna.
Blåbärsfudge
Koka blåbär, grädde, socker och salt till 120 grader.
Häll över vit choklad och smör. Blanda till en slät smet.
Häll ut smeten ovanpå kladdkakan. Låt sätta sig i kyl över natten.
Skär bitar (7,5 x 2,5 cm) och doppa dem i mjölkchoklad (t ex Felchlin Sao Palme 36 %). Dekoridé: Stänk med svart, blått och vitt kakaosmör som på bilden.
Chokladstänger i flera olika smaker finns alltid i disken hos Thimons Konditori & Bageri i Nässjö. Stängerna är enkla att göra och de har god hållbarhet eftersom de är chokladdoppade.
Här bjuder Thimons konditorer Markus Ekelund och Alexandra Lövqvist på fyra recept. Gör ett, eller alla!
Spara som favorit
Ingredienser
Artikelnr: 49348
Finns i lager
441 kr exkl. moms
Artikelnr: 49358-2
553 kr exkl. moms
Artikelnr: 49367-2
616 kr exkl. moms
Artikelnr: 10005
93 kr exkl. moms
Artikelnr: 25893
Ej i lager
478 kr exkl. moms
Artikelnr: 25362
Artikelnr: 253670
Få senaste nyheter och erbjudanden från Åsö.
Jag godkänner att mina uppgifter hanteras enligt Åsös integritetspolicy
Copyright © 2025 Åsö. Alla rättigheter reserverade.
Betala tryggt hos oss:
Vill du handla som företagare eller privatperson?