Meny Meny

Felchlin, Sao Palme 36 %, mjölkchoklad, Rondo (2 kg)

Choklad & Kakaoprodukter, Artikelnr: 49358-2, Förpackning: 2 kg

553 kr exkl. moms

- +
Lägg i varukorg
Frakt
Leverans inom 1-2 dagar
Frakt
Fri frakt vid köp över 1500 kr
Frakt
3500 produkter i lager
Frakt
Säker betalning med 20 dagars faktura
Felchlin, Sao Palme 36 %, mjölkchoklad, Rondo (2 kg)

Felchlin, Sao Palme 36 %, mjölkchoklad, Rondo (2 kg)

Sao Palme 36 % - Mjölkchokladen som har perfekt viskositet och bjuder på både glans, smakintensitet och en bekymmersfri arbetsdag

Choklad & Kakaoprodukter, Artikelnr: 49358-2, Förpackning: 2 kg

553 kr exkl. moms

- +
Lägg i varukorg

Leverans inom 1-2 dagar

Finns i lager

Sao Palme 36 % - Mjölkchokladen som har perfekt viskositet och bjuder på både glans, smakintensitet och en bekymmersfri arbetsdag

Utseende+

Som en vanlig klassisk mjölkchoklad.

Smak+

En smakfull och välbalanserad mjölkchoklad som bjuder på en angenäm efterklang.

Passar bra till+

Sao Palme är helt perfekt för överdrag, doppning och gjutning men passar även mycket bra till desserter, olika konditorikrämer som mousse, bavaroise, crémeux samt till glasstillverkning, ganache, tryfflar, praliner och för chokladkakor, varm chokladdryck mm.

Det är således en multifunktionell mjölkchoklad av enastående kvalitet.

  • Temperering, gjutning och doppning (både i maskin och manuellt)
  • Fungerar även utmärkt i en ”One Shot” maskin

Viskositet+

Mycket hög viskositet med 3 av 3 enligt Felchlins gradering vilket gör den lätt att temperera både för hand och i maskin.
Vi rekommenderar starkt Sao Palme 36 % mjölkchoklad samt Sao Palme 60 % och 75 % mörk choklad till doppningsmaskiner/tempererare då couverturen är gjord på ett sådant sätt att den verkligen kan rulla på i maskinen en hel dag utan att ställa till problem på något sätt.

Detta är en av marknadens absolut bästa couverturer för doppning.

Teknisk information+

Viskositet 3 av 3
Minimum av kakao 36 %
Kakaofett 30,9 %
Mjölkfett 4,1 %
Socker 52,8 %
Innehåller sojalecitin

Ursprung+

Forasterobönor från Ghana.

Specifikationer +

Nettokvantitet: 2 kg

Beteckning: Mjölkchokladöverdrag Minst 36% kakao

Ingredienser: Socker, kakaosmör, kakaomassa, delvis skummat MJÖLKPULVER, MJÖLKPULVER, emulgeringsmedel (SOJALECITIN), vanilj.

Förvaringsanvisning: Förvaras svalt och torrt, gärna under +18 °C.

Bruksanvisning:

Kan innehålla spår av: mandel, hasselnöt

Näringdeklaration per 100g +

Energi Kj 2349 kJ
Energi 563 kcal
Fett 35,5 g
Varav mättat fett 21,3 g
Kolhydrat 53,9 g
Varav sockerarter 52,8 g
Protein 5,7 g
Salt 0,2 g

Relaterade recept

Copyright © 2025 Åsö. Alla rättigheter reserverade.

Betala tryggt hos oss: Logotyper av Klarna, Visa, Mastercard

Logga in

Vill du handla som företagare eller privatperson?

Företag Privat