Meny Meny

Felchlin, Vegan Choc 44 %, ljus, ekologisk (5 kg)

Choklad & Kakaoprodukter, Artikelnr: 49384, Förpackning: 5 kg

2306 kr exkl. moms

- +
Lägg i varukorg
Frakt
Leverans inom 1-2 dagar
Frakt
Fri frakt vid köp över 1500 kr
Frakt
3500 produkter i lager
Frakt
Säker betalning med 20 dagars faktura
Felchlin, Vegan Choc 44 %, ljus, ekologisk (5 kg)

Felchlin, Vegan Choc 44 %, ljus, ekologisk (5 kg)

Vegan Choc 44 % - En ekologisk & vegansk ljus chokladvariant med mycket karaktär

Felchlins ekologiska och veganska ljusa ”Vegan Choc Brun” 44 % är inte en klassisk couverture och inte heller en choklad, men smakar ändå i stort sett likadant.

Felchlin erbjuder här ett riktigt bra alternativ för den veganska livsstilen. Njut av ljus choklad utan animaliska ingredienser, passar till det mesta.

Choklad & Kakaoprodukter, Artikelnr: 49384, Förpackning: 5 kg

2306 kr exkl. moms

- +
Lägg i varukorg

Leverans inom 1-2 dagar

Finns i lager

Vegan Choc 44 % - En ekologisk & vegansk ljus chokladvariant med mycket karaktär

Felchlins ekologiska och veganska ljusa ”Vegan Choc Brun” 44 % är inte en klassisk couverture och inte heller en choklad, men smakar ändå i stort sett likadant.

Felchlin erbjuder här ett riktigt bra alternativ för den veganska livsstilen. Njut av ljus choklad utan animaliska ingredienser, passar till det mesta.

Utseende+

Varmt ljusbrun till kulören.

Smak +

De ekologiska råvarorna som rissirapspulver, färskrostad mandel och vanilj från Madagaskar samt kakaosmör gjort av kakaobönor från Dominikanska republiken ger denna produkt sin härliga och genuina karaktär.

Den är smidig och len och lämnar en behaglig munkänsla efter att den smält.

Passar bra till+

För vegansk tillverkning av t.ex. praliner, tryfflar, ganacher, bon bons, konfekt, chokladkakor och bräck, mousse, kräm och andra konditorfyllningar, bakverk som t.ex. muffins och brownies, sås, gjutning av ihåliga skal som praliner och figurer samt dekorationer av olika slag mm.
Ja helt enkelt det mesta du kan göra med vanlig mjölkchoklad.

Överdrag, gjutning, fyllning och dekorationer.

Extremglans med tablering+

Tempereras Vegan Choc perfekt så får du en glans som är helt otrolig.

  • Värm försiktigt upp den till 45-46 °C, rör ofta och väl, gärna med en slickepott.
  • Kyl ner genom klassisk tablering på bord till ca. 26 °C.
  • Värm sedan försiktigt på den igen till en arbetstemperatur på mellan 31-32 °C.

Viskositet+

Vegan Choc har en hög viskositet.

Teknisk information+

Viskositet 3 av 3
Kakaofett 39,6 %
Mjölkfett -
Socker 36,7 %

Specifikationer +

Nettokvantitet: 5 kg

Beteckning: Kakaobaserad konfektyrmassa (minst 44% kakao), ljus, Ekologisk

Ingredienser: *Kakaosmör, *rörsocker, *rissirapspulver, *kakaomassa, *MANDEL, emulgeringsmedel (*solroslecitin), *vaniljextrakt. *Ekologisk produkt från EU- och icke EU-jordbruk. SE-EKO-01.

Förvaringsanvisning: Förvaras svalt och torrt, gärna under +18 °C.

Bruksanvisning:

Kan innehålla spår av: mjölk, hasselnöt och pistagenöt.

Näringdeklaration per 100g +

Energi Kj 2542 kJ
Energi 611 kcal
Fett 43,9 g
Varav mättat fett 25,4 g
Kolhydrat 49,3 g
Varav sockerarter 36,7 g
Protein 3,0 g
Salt 0,1 g

Relaterade recept

Copyright © 2025 Åsö. Alla rättigheter reserverade.

Betala tryggt hos oss: Logotyper av Klarna, Visa, Mastercard

Logga in

Vill du handla som företagare eller privatperson?

Företag Privat