Meny Meny
Croquantine-nougat
Croquantine-nougat

Så här gör du:

Smält chokladen och Pralinosan var för sig, blanda sedan ihop dem väl med valfri mängd Croquantineflagor och fyll upp i formarna. Här kan du använda en vanlig spritspåse.

Croquantine-nougat

Denna smakfulla och lättillverkade godsak är även god att smaksätta med pralinémassor baserade på t.ex. mandel och hasselnöt. Vi på ÅSÖ har dessa med både slät- och grov textur och de blir riktigt goda att blanda på samma sätt som croquantine-nougaten i detta recept.

Ikon4 formar, art.nr 25327

Spara som favorit

Ingredienser

  • 1900 g Felchlin, Sao Palme 36 %, mjölkchoklad ikonKöp
  • 640 g Felchlin, Pralinosa, hasselnötsfyllning ikonKöp
  • Valfri mängd Felchlin, Croquantine, flagor av rån ikonKöp
Köp Lägg alla ingredienser i varukorgen

Så här gör du:

Smält chokladen och Pralinosan var för sig, blanda sedan ihop dem väl med valfri mängd Croquantineflagor och fyll upp i formarna. Här kan du använda en vanlig spritspåse.

Kontaktuppgifter:

0120-844 60  -  www.aso.se  -  info@aso.se

Copyright © 2025 Åsö. Alla rättigheter reserverade.

Betala tryggt hos oss: Logotyper av Klarna, Visa, Mastercard

Logga in

Vill du handla som företagare eller privatperson?

Företag Privat