Företag | Privatperson 3500 produkter i lager för omgående leverans Fri frakt vid köp över 1500 kr Säker betalning med 20 dagars faktura 0120-844 60 info@aso.se
BUTIK

VARUKORG

Du har inga produkter i varukorgen!

Fri frakt vid köp över 1500 kr
Visa sortimentmeny

Vårt sortiment

Felchlin, Sao Palme 60%, mörk choklad, Rondo
Felchlin, Sao Palme 60%, mörk choklad, Rondo

Felchlin, Sao Palme 60%, mörk choklad, Rondo

Artikelnr: 49359

I lager

Förpackning: 10 kg

1282 kr exkl. moms

LÄGG I VARUKORGEN
Säker betalning med 20 dagars faktura 3500 produkter i lager för omgående leverans Fri frakt vid köp över 1500 kr

Produktinformation

Sao Palme 60% - Den mörka chokladen som har perfekt viskositet och bjuder på glans, smakintensitet och en bekymmersfri arbetsdag

Utseende

Intensiv och mörkbrun chokladfärg

Smak

En klassisk ren chokladprofil som bjuder på mycket kakaokaraktär men har trots det en låg bitterhet, den är lätt fruktig och har en behaglig eftersmak.

Passar bra till

Sao Palme är helt perfekt för överdrag, doppning och gjutning men passar även mycket bra till desserter, olika konditorikrämer som mousse, bavaroise, crémeux samt till glasstillverkning, ganache, tryfflar, praliner och för chokladkakor, varm chokladdryck mm.

Det är således en multifunktionell mjölkchoklad av enastående kvalitet.

  • Temperering, gjutning och doppning (både i maskin och manuellt)
  • Fungerar även utmärkt i en ”One Shot” maskin

Viskositet

Mycket hög viskositet med 3 av 3 enligt Felchlins gradering vilket gör den lätt att temperera både för hand och i maskin.
Vi rekommenderar starkt Sao Palme 60% samt den något kraftigare Sao Palme 75% och den 36%-iga mjölkchokladen till doppningsmaskiner/tempererare då couverturerna är gjord på ett sådant sätt att de verkligen kan rulla på i maskinen en hel dag utan att ställa till med problem på något sätt.

Detta är en av marknadens absolut bästa mörka couverturer för doppning.

Teknisk information

Viskositet 3 av 3
Minimum av kakao 60%
Kakaofett 38,8%
Mjölkfett -
Socker 38,6%
Innehåller sojalecitin

Ursprung

Forasterobönor från Ghana.

Länkar

Specifikationer

Näringdeklaration per 100g

Energi Kj 2269 kj
Energi 563 kcal
Fett 39,1
Varav mättat fett 23,6
Kolhydrat 42,8
Varav sockerarter 38,6
Protein 5,5
Salt 0

Nettokvantitet: 5x2 kg

Ingredienser: Kakaomassa, socker, kakaosmör, emulgeringsmedel (SOJALECITIN), vanilj.

Förvaringsanvisning: Förvaras svalt och torrt, gärna under +18 °C.

Bruksanvisning:

Kan innehålla spår av: mjölk, mandel, hasselnöt.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår

VÄNLIGEN VÄLJ
FÖRETAG ELLER PRIVATPERSON

Företag Privatperson