Pralinskal
Spraya formarna med tempererat kakaosmör. Färga med Pavoni Seasons cacaofärg röd, körsbärsröd och rosa.
Gjut pralinskal med Felchlin Edelweiss 36 %.
Jordgubbskola
Koka upp socker och glykos till karamell.
Värm upp grädden och häll den i sockerblandningen.
Blanda i jordgubbspuré, kakaosmör och citronpuré. Mixa samman med handmixer.
Flädercheesecakeganache
Fläderlag: Koka upp 80 g vatten och 6 g torkade fläderblommor. Låt dra 30 min. Sila och väg upp 16 g fläderlag.
Värm upp färskost, fläderlag och grädde. Blanda till krämig konsistens.
Tillsätt sorbitolsirap och yoghurtpulver.
Gör en emulsion med chokladen och kakaosmöret. Tillsätt citronpuré och citronzest.
Tillsätt likören och mixa allt till krämig konsistens.
Crunch
Blanda allt och kavla ett tunt lager mellan två plastark. Frys in. Stick ut runda formar.
Montering
Fyll skalen med jordgubbskola, spraya med kakaofett.
Fyll med flädercheesecakeganache, lägg på crunchen.
Låt stå ett dygn. Locka med Felchlin Edelweiss 36 %. Dekorera botten med Pavoni överföringsark artnr 25750 om så önskas.
Kavla grön marsipan och använd Pavoni utstickare Prästkrage. Kavla vit marsipan och använd Pavoni utstickare Blommor.