Chokladbrowniebotten
Smält chokladen och smöret med espresson.
Blanda ihop ägg och socker. Rör försiktigt ner chokladblandningen i äggen och blanda det väl.
Avsluta med att gå i med dom torra varorna.
Stryk ut smeten på bakplåtspapper och grädda ca 10 min i 200 grader.
Chokladmousse
Vispa ägg och äggula fluffigt.
Koka strösockret med vattnet till 120 grader och häll ner i den uppvispade äggblandningen.
Smält gelatinet och vänd ner det i äggblandningen.
Smält chokladen till 55 grader och vänd ner den.
Vispa vispgrädden lätt och blanda i den.
Fyll lite av moussen i Pavonis sfärformar och frys dom, resten ska användas till tårtan.
Passionsfruktscurd
Börja med att sätta på ett vattenbad.
Blöt sedan gelatinet i kallt vatten.
Väg upp passionspurén med citronsaften och strösockret, sätt sedan bunken på vattenbadet. När det börjar bli varmt vispar man i äggen och sjuder den under omrörning till 84 grader.
När krämen når 84 grader tillsätter man gelatinet. Tärna avslutningsvis smöret och mixa i det i krämen.
Fyll passionsfruktscurden i Pavonis runda små sfärformar och frys dom sedan.
Bananpannacotta
Blötlägg gelatinet.
Koka bananpuré, vispgrädde och vaniljstång med muscovadosocker, tillsätt gelatinet och kyl ner pannacottan.
När pannacottan är kall gjuter man den i Pavonis små sfärformar och fryser den.
Montering
Ta en fyrkantig tårtring och placera browniebotten i den. Fyll sedan ringen med chokladmoussen och ställ den i frysen. När tårtan är fryst så tar man bort tårtringen och placerar chokladmoussebollar, passionsbollar och bananpannacottabollarna ovanpå tårtan.