Lades till i varukorgen
Ingen produkt
Logga in
Logga in och se dina rabatter, spara favoriter och se din orderhistorik!
Så här gör du:
Pralinskal
Skvätt i vit kakaofärg i den välputsade pralinformen. Låt den torka en stund innan du färgar rött. Gjut sedan skalen med den mörka chokladen och ställ åt sidan.
Vit ganache
Värm grädden och glykos till 70 grader och låt svalna till cirka 40 grader.
Smält chokladen och tillsätt grädden i ett par omgångar. Mixa samman till en slät emulsion.
Mixa i smöret när ganachen håller 40 grader eller strax därunder.
Jordgubbskola
Smält sockret till en ljus karamell, tillsätt smöret och låt massan koka samman.
Tillsätt citron- och jordgubbspuré, koka samman.
Låt sjunka till 50 grader och tillsätt jordgubbslikören och vit choklad, mixa kolan slät.
Fyll pralinskalen när ganachen och håller cirka 28 grader. Låt pralinerna kristalliseras över natten innan du lockar dem med tempererad choklad.
Andreas Askling
Assisterande köksmästare på Brasserie Astoria i Stockholm. Är mycket förtjust i det asiatiska köket, men dessert och konditori ligger honom också varmt om hjärtat. När det gäller desserter gillar han att jobba med texturer och mycket frukt och bär – plus choklad!
Spara som favorit
Ingredienser
Artikelnr: 25434
Finns i lager
197 kr exkl. moms
Artikelnr: 497000
133 kr exkl. moms
Artikelnr: 49367-2
616 kr exkl. moms
Artikelnr: 146021-2
743 kr exkl. moms
Artikelnr: 25368
478 kr exkl. moms
Artikelnr: 253670
Artikelnr: 49540
672 kr exkl. moms
Få senaste nyheter och erbjudanden från Åsö.
Jag godkänner att mina uppgifter hanteras enligt Åsös integritetspolicy
Copyright © 2025 Åsö. Alla rättigheter reserverade.
Betala tryggt hos oss:
Vill du handla som företagare eller privatperson?