Du har inga produkter i varukorgen!
Artikelnr: 146021-2
Förpackning: 2,5 kg
I lager
487 kr exkl. moms
Ladda hem produktblad i A4-format
Ladda hem produktblad i A5-format
Chokladen passar utmärkt för att användas som bas till praliner, tryfflar, ganacher, bon bons, konfekt, chokladkakor och bräck, mousse, kräm, bavaroise, crémeux, glass, sås, spegelgelé, överdrag och gjutning samt för att göra olika typer av dekorationer.
Denna kraftfulla choklad har en viskositet och smältbarhet på 3 av 5 droppar och är därmed en bra choklad att använda inom de flesta områden som t.ex. överdrag, gjutning, fyllningar, mousser och dekorationer.
Smaken på ÅSÖ mörk choklad 70 % domineras av en intensiv och kraftfull bitterhet men är ändå väldigt balanserad i sin aromatiska chokladsmak. Rätt mängd av fruktig syrlighet i kombination med en något lägre sötma skapar balans och kontrast i denna choklad.
Mörk och djupbrun kakaofärg.
ÅSÖ-chokladen måste tempereras, antingen i en chokladmaskin, för hand med hjälp av tablering eller ympmetoden eller genom att tillsätta Mycryo. Se tempereringskurvan under fliken Tablering.
Idealtemperatur för att doppa är ca 31-32 °C.
Nettokvantitet: 2,5 kg
Beteckning: Mörk choklad minst 70% kakao
Ingredienser: Kakaomassa, socker, kakaosmör, emulgeringsmedel (SOJALECITIN).
Förvaringsanvisning: Förvara torrt (max 65% RH), svalt (15-18 °C) och luktfritt. Skyddas från starkt ljus.
Bruksanvisning:
Kan innehålla spår av: mjölk.
Näringdeklaration per 100g
1594 kr exkl. moms
Artikelnr: 146023
Förpackning: 10 kg
1757 kr exkl. moms
Artikelnr: 146021
1919 kr exkl. moms
Artikelnr: 116014
Förpackning: 12 kg
442 kr exkl. moms
Artikelnr: 146023-2
252 sidor inspiration för konditorier, chocolaterier, bagerier, restauranger, godismakare och finsmakarbutiker.
Copyright © 2024 Åsö. Alla rättigheter reserverade.
Vänligen välj företag eller privatperson