Du har inga produkter i varukorgen!
Artikelnr: 146021
Förpackning: 10 kg
I lager
996 kr exkl. moms
Ladda hem produktblad i A4-format
Ladda hem produktblad i A5-format
Ladda hem produktbeskrivning
Chokladen passar utmärkt för att användas som bas till praliner, tryfflar, ganacher, bon bons, konfekt, chokladkakor och bräck, mousse, kräm, bavaroise, crémeux, glass, sås, spegelgelé, överdrag och gjutning samt för att göra olika typer av dekorationer.
Denna kraftfulla choklad har en viskositet och smältbarhet på 3 av 5 droppar och är därmed en bra choklad att använda inom de flesta områden som t.ex. överdrag, gjutning, fyllningar, mousser och dekorationer.
Smaken på ÅSÖ mörk choklad 70 % domineras av en intensiv och kraftfull bitterhet men är ändå väldigt balanserad i sin aromatiska chokladsmak. Rätt mängd av fruktig syrlighet i kombination med en något lägre sötma skapar balans och kontrast i denna choklad.
Mörk och djupbrun kakaofärg.
ÅSÖ-chokladen måste tempereras, antingen i en chokladmaskin, för hand med hjälp av tablering eller ympmetoden eller genom att tillsätta Mycryo.
Idealtemperatur för att doppa är ca 31-32 °C.
Nettokvantitet: 10 kg
Ingredienser: Kakaomassa, socker, kakaosmör, emulgeringsmedel (SOJALECITIN).
Förvaringsanvisning: Förvara torrt (max 60% RH), svalt (15-18 °C) och luktfritt. Skyddas från starkt ljus.
Bruksanvisning:
Kan innehålla spår av: mjölk.
Näringdeklaration per 100g
956 kr exkl. moms
Artikelnr: 146023
962 kr exkl. moms
Artikelnr: 116014
Förpackning: 12 kg
265 kr exkl. moms
Artikelnr: 146023-2
Förpackning: 2,5 kg
276 kr exkl. moms
Artikelnr: 146021-2
252 sidor inspiration för konditorier, chocolaterier, bagerier, restauranger, godismakare och finsmakarbutiker.
Copyright © 2023 Åsö. Alla rättigheter reserverade.
Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.
Vänligen välj företag eller privatperson