Browniebotten med kaffe
Vispa ägg och socker fluffigt.
Smält smöret med chokladen och strila försiktigt ner i äggblandningen.
Tillsätt espresso och vänd slutligen ner kakaopulvret.
Häll smeten i en ”halvkapsel”, cirka 45 x 30 cm. Baka i 180 grader cirka 14 minuter.
Stansa ut rundlar á 5 cm.
Krispigt flarn
Blanda samman allt till en smidig deg. Platta ut och kyl minst ett par timmar.
Kavla till 3 mm tjocklek, stansa ut rundlar á cirka 25 mm. Lägg på silpat och baka i 200 grader cirka 5–6 minuter, tills de blivit gyllenbruna. Pensla flarnen med kakaosmör för att bibehålla krispigheten i bakelsen.
Placera ut ett flarn på varje chokladbotten.
Crème brûlée
Koka upp mjölk och grädde med urskrapad vaniljstång och vaniljfrön. Låt dra i 15 minuter.
Vispa ihop äggulor med sockret, tillsätt i gräddblandningen. Värm till 85 grader och sila sedan snabbt ner i ren bunke.
Häll upp i 2 formar Pavoni Formaflex Petit Four (fyll ända upp). Baka i 95 grader cirka 35 minuter. Brûléen ska släppa från kanterna och fortfarande vara krämig i mitten. Låt svalna och frys in.
Chokladmousse
Smält chokladen.
Värm socker, ägg och äggula till 85 grader. Vispa tills blandningen är ljummen.
Vänd först ner smält choklad och sedan grädde. Blanda försiktigt.
Spritsa i formen Pavoni PX4321 Planet. Lägg i brûléeinteriörerna och stryk jämnt.
Glasera med valfri glasyr och sätt sedan bakelsen på en botten.
Dekorera bakelsen på valfritt sätt och efter säsong. Toppa gärna med små maränger.