Du har inga produkter i varukorgen!
Artikelnr: 146023
Förpackning: 10 kg
I lager
1594 kr exkl. moms
Ladda hem produktblad i A4-format
Ladda hem produktblad i A5-format
Chokladen passar utmärkt för att användas som bas till mousser, krämer, glass, ganacher, tryfflar och praliner, såser, spegelgelé, överdrag och gjutning samt för att göra olika typer av dekorationer.
Denna choklad har en viskositet och smältbarhet på 3 av 5 droppar och är därmed en bra choklad att använda inom de flesta områden som t.ex. överdrag, gjutning, fyllningar, mousser och dekorationer.
Smaken på ÅSÖ mörk choklad 58 % definieras huvudsakligen av en intensiv och behaglig fyllighet av kakao som toppas med subtila inslag av vanilj. Den passar perfekt med sötare ingredienser, exotiska frukter och övriga ingredienser kryddade med vanilj.
En varm mörkbrun färg med en ”snappy” konsistens.
ÅSÖ-chokladen måste tempereras, antingen i en chokladmaskin, för hand med hjälp av tablering eller ympmetoden eller genom att tillsätta Mycryo. Se tempereringskurvan under fliken Tablering.
Idealtemperatur för att doppa är ca 31-32 °C.
Nettokvantitet: 10 kg
Beteckning: Mörk choklad minst 58% kakao
Ingredienser: Kakaomassa, socker, kakaosmör, emulgeringsmedel (SOJALECITIN).
Förvaringsanvisning: Förvara torrt (max 65% RH), svalt (15-18 °C) och luktfritt. Skyddas från starkt ljus.
Bruksanvisning:
Kan innehålla spår av: mjölk.
Näringdeklaration per 100g
1757 kr exkl. moms
Artikelnr: 146021
1919 kr exkl. moms
Artikelnr: 116014
Förpackning: 12 kg
487 kr exkl. moms
Artikelnr: 146021-2
Förpackning: 2,5 kg
442 kr exkl. moms
Artikelnr: 146023-2
252 sidor inspiration för konditorier, chocolaterier, bagerier, restauranger, godismakare och finsmakarbutiker.
Copyright © 2024 Åsö. Alla rättigheter reserverade.
Vänligen välj företag eller privatperson