Lades till i varukorgen
Ingen produkt
Logga in
Logga in och se dina rabatter, spara favoriter och se din orderhistorik!
Så här gör du:
Gjut pralinskal och dekorera dem på valfritt sätt.
Kalamansikräm
Koka upp kalamansi, honung och den större mängden socker.
Blanda lilla mängden socker med pektinet och vispa ner i kalamansin.
Koka ihop allt tills det tjocknar något.
Spritsa i pralinskalen, beräkna 2-3 grams fyllning per pralin.
Tryffel med ingefära
Koka upp grädde, honung och ingefära. Låt dra ca 15-20 min. Koka upp igen och sila av ingefäran över chokladen. Krama ur ordentligt så du får med all vätska.
Mixa i smöret.
Fyll pralinerna, locka dem gärna dagen efter.
Jennie Elmerfors
Driver egna företaget Bread & Sweets by Jennie i Västerås efter många år på Gateau i Stockholm. Årets konditor 2007, svarade för kronprinsessan Victoria och prins Daniels bröllopstårta 2010. Gillar att överraska med spännande, oväntade smaker.
Spara som favorit
Ingredienser
Artikelnr: 81421
Finns i lager
202 kr exkl. moms
Artikelnr: 49329-2
963 kr exkl. moms
Artikelnr: 49366-2
596 kr exkl. moms
Artikelnr: 25364
478 kr exkl. moms
Få senaste nyheter och erbjudanden från Åsö.
Jag godkänner att mina uppgifter hanteras enligt Åsös integritetspolicy
Copyright © 2025 Åsö. Alla rättigheter reserverade.
Betala tryggt hos oss:
Vill du handla som företagare eller privatperson?