Lades till i varukorgen
Ingen produkt
Logga in
Logga in och se dina rabatter, spara favoriter och se din orderhistorik!
Så här gör du:
Chokladskal
Temperera chokladen till skalen.
Måla formen med dekorfärgerna, airbrush ger bäst resultat.
Fyll därefter med den tempererade chokladen och gjut ett tunt skal så kolan får plats.
Brynt smörkola
Bryn smöret i en kastrull, häll sedan över det i en ny kastrull och tillsätt därefter övriga ingredienser.
Koka kolan till 112 grader.
Kyl kastrullen hastigt i vattenbad för att avsluta koket.
Låt kolan svalna i rumstemperatur till 30 grader, häll upp den i spritspåse och fyll formarna.
Avsluta med att locka med tempererad choklad och låt stelna.
Malin Haak och Martin Morand
Delägare i Olof Viktors i Glemminge på Österlen. Båda har vunnit ”Dessertmästarna” i Kanal 5, Martin har varit medlem i Konditorlandslaget och tävlat i EM och VM och blev Europamästare 2018. Tillsammans har de vunnit VM-guld i det militära kocklandslaget.
Spara som favorit
Ingredienser
Artikelnr: 26007
Ej i lager
223 kr exkl. moms
Artikelnr: 49320-2
Finns i lager
922 kr exkl. moms
Artikelnr: 26016
382 kr exkl. moms
Artikelnr: 26015
499 kr exkl. moms
Artikelnr: 49540
672 kr exkl. moms
Få senaste nyheter och erbjudanden från Åsö.
Jag godkänner att mina uppgifter hanteras enligt Åsös integritetspolicy
Copyright © 2025 Åsö. Alla rättigheter reserverade.
Betala tryggt hos oss:
Vill du handla som företagare eller privatperson?