Botten
Blanda mandelmassa och socker. Tillsätt äggen ett i taget. Vänd sist i vetemjölet. Fördela massan i anslagsringar, ca 1,5 cm tjockt lager.
Baka av i 200 grader cirka 12 minuter. Skär loss bottnarna när de kallnat. Fodra anslagsringarna med plastband och lägg en botten i varje.
Chokladmousse
Smält chokladen till cirka 50 grader.
Rör i rumstempererad äggula.
Vänd ner vispgrädden i omgångar.
Spritsa ut moussen i ringarna och ställ i frys.
Passionsfruktsmousse
Lägg gelatinbladen i blöt 10 minuter, krama ur vattnet.
Smält gelatinet, rör i passionsfruktspuré och socker.
Vänd ner vispgrädden.
Fyll upp ringarna och stryk jämnt med palett. Frys in.
Gelé
Koka upp puré, socker och glykos.
Tillsätt de blötlagda och urkramade gelatinbladen.
Låt svalna och stryk ut ovanpå den frysta moussen.
Ta bort ringarna och plastbanden när gelén stelnat. Dekorera enligt bilden eller efter eget önskemål.