Lades till i varukorgen
Ingen produkt
Logga in
Logga in och se dina rabatter, spara favoriter och se din orderhistorik!
Så här gör du:
Chokladskal
Putsa chokladformen noga, smält kakaofärgerna och låt dem gå ner i temperatur till 28-32 grader. Spraya sedan formens insida med kompressor. Temperera den vita chokladen och gjut skalet.
Apelsintryffel
Koka upp grädde, socker, apelsinzest och låt det dra i ca 20 minuter.
Tillsätt sedan smör, apelsinsaft och salt. Koka upp allt, sila över chokladen och mixa slät, tillsätt sedan likören. När tryffeln håller 30 grader tillsätt kakaonibs och fyll sedan i chokladformen. Låt den sätta sig och locka chokladkakan dagen efter.
Pastry chef på K-Märkt i Stockholm. Har stor erfarenhet av att producera desserter räknade i tusental, inte minst till Nobelmiddagen i Stockholms Stadshus. Jobbar gärna med Felchlin-choklad. Elvesia och Sao Palme är favoriterna.
Spara som favorit
Ingredienser
Artikelnr: 26007
Ej i lager
223 kr exkl. moms
Artikelnr: 146092-2
Finns i lager
657 kr exkl. moms
Artikelnr: 25368
478 kr exkl. moms
Artikelnr: 25366
Artikelnr: 25364
Artikelnr: 49316-2
756 kr exkl. moms
Artikelnr: 49358-2
553 kr exkl. moms
Artikelnr: 493921
552 kr exkl. moms
Få senaste nyheter och erbjudanden från Åsö.
Jag godkänner att mina uppgifter hanteras enligt Åsös integritetspolicy
Copyright © 2025 Åsö. Alla rättigheter reserverade.
Betala tryggt hos oss:
Vill du handla som företagare eller privatperson?