Hallonkompott
Blanda strösocker och Jam II i en skål. Väg upp hallon och äppeljuice i en kastrull.
Rör ner sockerblandningen och koka upp under omrörning. Låt svalna i kyl.
Spritsa upp i Pavoni Formaflex FR024 Petit Four, artnr 87401. Frys in.
Mjölkchokladmousse
Lägg gelatinbladen i blöt.
Vispa grädden (2).
Karamellisera honungen tillsammans med vaniljstång och slå över grädde (1). Koka tills det att honungen löst sig i grädden.
Tillsätt de blötlagda, urkramade gelatinbladen. Sila den varma vätskan över chokladen, blanda tills det är homogent.
Vispa upp äggulan vitt och fluffigt, vänd sedan ner den i chokladblandningen. Vänd sist ner den lättvispade grädden.
Browniebotten
Vispa ägg, vaniljsocker och strösocker lätt.
Under tiden, smält smöret och chokladen tillsammans. Slå sedan choklad- och smörblandningen över äggen.
Vänd sist i vetemjölet och saltet. Baka av i kapsel. Stansa sedan ut ringar som passar formen Pavoni Pavoflex Nuage artnr 26932.
Montering
Spritsa mousse i Nuage-formen. Tryck sedan i en puck med hallonkompott. Avsluta med browniebotten. Frys in. Ta ut ur formen och antingen spraya med Pavoni Dolce Veluto röd/mörkröd eller doppa bakelsen i 50/50 vit choklad (Felchlin Edelweiss 36 %) och kakaosmör färgat rött.