Stäng
Meny

VARUKORG

Du har inga produkter i varukorgen!

Fri frakt vid köp över 1500 kr
Praliner, ganacher och lollipops med osa-fyllningar

Praliner, ganacher och lollipops med osa-fyllningar

Skriv ut

Multifunktionella, lättarbetade och smakfulla fyllningar - Perfekt för bl.a. praliner, lollipops, bon bons och smaksatt choklad

Samtliga OSA-fyllningarna från Felchlin är användarvänliga, smakfulla och helt färdiga att använda och kommer i många olika smaker som t.ex. frukt-, bär-, nöt-, karamell- och kaffefyllningar. Du hittar alla varianter i vår webshop eller via denna länk. Vid varje produkt finner du också många olika inspirationsfilmer och receptidéer samt att du via denna länk får tillgång till Felchlins receptfolder.

Håll tillgodo och låt fantasin flöda!


Gemensamt för dessa fyllningar är att de är multifunktionella och ger dig extremt mycket smak på minsta möjliga produktionstid, dessutom tillför du inget vatten i dina produkter så hållbarheten blir riktigt bra.

Portioner:

Ingredienser

Smaksatt fyllning till doppade/fyllda praliner

  • 50-75 % Felchlin alt. ÅSÖ choklad. (Vit, mjölk eller mörk)
  • 25-50 % Felchlin, OSA-fyllning (det finns många olika smaker att välja på)
  • 2-3 % Solrosolja (Tillsätts om du vill göra fyllningen något mjukare)

Anvisningar

Smaksatt fyllning till doppade/fyllda praliner

  1. Värm försiktigt på osa-fyllningen tills den smält.
  2. Smält vit-, mörk- eller mjölkchoklad och tillsätt den sedan till osa-fyllningen. För fastare konsistens eller för att gjuta smaksatta chokladkakor eller liknande, temperera chokladen först.
  3. Blanda samman dessa två och tillsätt eventuellt 2-3% solrosolja för att få en mjukare konsistens.
    Blanda samman väl, gärna med en vinge.
  4. Fyll i Chocoflexformar, tryffelkulor, chokladskal eller i ram.
    Låt stå och kristallisera över natten.
  5. Tryck ut alt. skär upp ramen till lämplig storlek. Vill du doppa dem i choklad, se till att de blir rumstempererade innan du doppar i tempererad couverture.

Produkter i receptet

Felchlin, Maracaibo Clasificado 65 %, mörk choklad, Rondo (6 kg)

1564 kr exkl. moms

Artikelnr: 49316

Förpackning: 6 kg

I lager

Lägg i varukorg

Felchlin, Orangeosa, apelsinfyllning (2,5 kg)

721 kr exkl. moms

Artikelnr: 49386

Förpackning: 2,5 kg

I lager

Lägg i varukorg

Pavoni, Chocoflex, LS03, rektangel, 35x14x14 mm, 63 st/form

854 kr exkl. moms

Artikelnr: 25327

Förpackning: 1 st

I lager

Lägg i varukorg

Pavoni, Chocoflex, LS01, rund, d: 26 mm, h: 14 mm, 54 st/form

854 kr exkl. moms

Artikelnr: 25325

Förpackning: 1 st

I lager

Lägg i varukorg

Pavoni, Chocoflex, LS02, fyrkant, 23x23 mm, h: 14 mm, 54 st/form

854 kr exkl. moms

Artikelnr: 25326

Förpackning: 1 st

I lager

Lägg i varukorg

Callebaut, tryffelkulor, mjölkchoklad, 2,7 g, 25 mm (504 st)

653 kr exkl. moms

Artikelnr: 050015

Förpackning: 504 st

I lager

Lägg i varukorg

Callebaut, tryffelkulor, vit choklad, 2,7 g, 25 mm (504 st)

653 kr exkl. moms

Artikelnr: 050016

Förpackning: 504 st

I lager

Lägg i varukorg

Callebaut, tryffelkulor, mörk choklad, 2,7 g, 25 mm (504 st)

647 kr exkl. moms

Artikelnr: 050017

Förpackning: 504 st

I lager

Lägg i varukorg

Kontaktuppgifter:

0120-844 60  -  www.aso.se  -  info@aso.se

Bläddra i
Åsö-katalogen!

252 sidor inspiration för konditorier, chocolaterier, bagerier, restauranger, godismakare och finsmakarbutiker.

Åsö Katalog

Copyright © 2023 Åsö. Alla rättigheter reserverade.

Åsö-haren Åsö-räven

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår
Stäng Logga in

Vänligen välj
företag eller privatperson

Privatperson Företag