Meny Meny

Callebaut, tryffelkulor, mörk choklad, 2,7 g, 25 mm (504 st)

Chokladskal, Artikelnr: 050017, Förpackning: 504 st

1227 kr exkl. moms

- +
Lägg i varukorg
Frakt
Leverans inom 1-2 dagar
Frakt
Fri frakt vid köp över 1500 kr
Frakt
3500 produkter i lager
Frakt
Säker betalning med 20 dagars faktura
Callebaut, tryffelkulor, mörk choklad, 2,7 g, 25 mm (504 st)

Callebaut, tryffelkulor, mörk choklad, 2,7 g, 25 mm (504 st)

Smakintensiva mörka chokladskal, redo för dina egengjorda tryfflar

Tryffelskal lämnar mycket åt fantasin och låter dig leka med smaker, texturer och färger.

Färdiga mörka chokladskal utgör basen för en rationell och kostnadseffektiv egen tillverkning av bl.a. tryfflar, lollipops samt Brigadeiro, som är chokladkonfektyr med brasilianskt ursprung.

Skalen är tunna men ändå mycket hållbara och smaken är solid och gedigen med spröda fina toner. 

Chokladskal, Artikelnr: 050017, Förpackning: 504 st

1227 kr exkl. moms

- +
Lägg i varukorg

Leverans inom 1-2 dagar

Finns i lager

Smakintensiva mörka chokladskal, redo för dina egengjorda tryfflar

Tryffelskal lämnar mycket åt fantasin och låter dig leka med smaker, texturer och färger.

Färdiga mörka chokladskal utgör basen för en rationell och kostnadseffektiv egen tillverkning av bl.a. tryfflar, lollipops samt Brigadeiro, som är chokladkonfektyr med brasilianskt ursprung.

Skalen är tunna men ändå mycket hållbara och smaken är solid och gedigen med spröda fina toner. 

Tillvägagångssätt+

  1. Tryffelskalen är lätta att fylla, speciellt med en Tryffelfyllare Pralinenfix 2000 men det går även bra för hand med en spritspåse. Tänk på att hålla rätt temperatur på tryffeln när den fylls, överskrid inte 28 °C, då högre temperatur kan smälta chokladskalen.
  2. När skalen sedan fyllts får fyllningen stå och kristallisera.
  3. Hålen tätas sedan med otempererad Felchlinchoklad, även detta går bra att göra med en Tryffelfyllare Pralinenfix 2000 eller för hand med en spritspåse.
  4. Låt chokladen stelna och rulla/doppa sedan tryffelkulorna i tempererad choklad. Felchlins Sao Palme ljus 36 % och mörk 60 % samt vita Edelweiss 36 % gör att du får riktigt tunna och fina skal i och med chokladens fantastiska viskositet.
  5. Dekorera direkt eller låt dem kristallisera som de är. Det finns mängder av fantastiska sätt att dekorera tryfflar, lollipops mm på, allt från att rulla dem i Felchlins kakao, sprinkla på kakaonibs (neutrala eller karamelliserade) eller Croqantinechokladkexpärlorchokladflagor, dekorera med annan färg på chokladen (vit, mjölk eller mörk), måla med färgat kakaosmör eller spraya med Stardust pulverspray. Möjligheterna är helt enkelt oändliga!

Så låt fantasin ta dig med på en spännande skapanderesa inom chokladtryfflarnas underbara värld.

Specifikationer +

Nettokvantitet: 504 st x 2,7 g

Beteckning: Mörk choklad (Kakaohalt minst 52,7%)

Ingredienser: Socker, kakaomassa, kakaosmör, emulgeringsmedel (lecitin (SOJA)), naturlig vaniljarom.

Förvaringsanvisning: Förvaras torrt, svalt (12 - 20 °C) och skyddat från starka lukter.

Bruksanvisning:

Kan innehålla spår av: mjölk.

Näringdeklaration per 100g +

Energi Kj 2355 kJ
Energi 563 kcal
Fett 37,9 g
Varav mättat fett 22,7 g
Kolhydrat 47,3 g
Varav sockerarter 45,0 g
Protein 4,3 g
Salt 0,01 g

Relaterade recept

Copyright © 2025 Åsö. Alla rättigheter reserverade.

Betala tryggt hos oss: Logotyper av Klarna, Visa, Mastercard

Logga in

Vill du handla som företagare eller privatperson?

Företag Privat