Företag | Privatperson 3500 produkter i lager för omgående leverans Fri frakt vid köp över 1500 kr Säker betalning med 20 dagars faktura 0120-844 60 info@aso.se
BUTIK

VARUKORG

Du har inga produkter i varukorgen!

Fri frakt vid köp över 1500 kr
Visa sortimentmeny

Vårt sortiment

Callebaut, tryffelkulor, mörk choklad, 2,7 g, 25 mm (504 st)

Callebaut, tryffelkulor, mörk choklad, 2,7 g, 25 mm (504 st)

Artikelnr: 050017

I lager

Förpackning: 504 st

457 kr exkl. moms

LÄGG I VARUKORGEN
Säker betalning med 20 dagars faktura 3500 produkter i lager för omgående leverans Fri frakt vid köp över 1500 kr

Produktinformation

Smakintensiva mörka chokladskal, redo för dina egengjorda tryfflar

Tryffelskal lämnar mycket åt fantasin och låter dig leka med smaker, texturer och färger.

Färdiga mörka chokladskal utgör basen för en rationell och kostnadseffektiv egen tillverkning av bl.a. tryfflar, lollipops samt Brigadeiro, som är chokladkonfektyr med brasilianskt ursprung.

Skalen är tunna men ändå mycket hållbara och smaken är mjuk och len vit choklad med toner av grädde och vanilj.

Tillvägagångssätt

  1. Tryffelskalen är lätta att fylla, speciellt med en Tryffelfyllare Pralinenfix 2000 men det går även bra för hand med en spritspåse. Tänk på att hålla rätt temperatur på tryffeln när den fylls, överskrid inte 28°C, då högre temperatur kan smälta chokladskalen.
  2. När skalen sedan fyllts får fyllningen stå och kristallisera.
  3. Hålen tätas sedan med otempererad Felchlinchoklad, även detta går bra att göra med en Tryffelfyllare Pralinenfix 2000 eller för hand med en spritspåse.
  4. Låt chokladen stelna och rulla/doppa sedan tryffelkulorna i tempererad choklad. Felchlins Sao Palme ljus 36% och mörk 60% samt vita Edelweiss 36% gör att du får riktigt tunna och fina skal i och med chokladens fantastiska viskositet.
  5. Dekorera direkt eller låt dem kristallisera som de är. Det finns mängder av fantastiska sätt att dekorera tryfflar, lollipops mm på, allt från att rulla dem i Felchlins kakao, sprinkla på kakaonibs (neutrala eller karamelliserade) eller Croqantinechokladkexpärlorchokladkornchokladflagor, dekorera med annan färg på chokladen (vit, mjölk eller mörk), måla med färgat kakaosmör eller spraya med Stardust pulverspray. Möjligheterna är helt enkelt oändliga!

Så låt fantasin ta dig med på en spännande skapanderesa inom chokladtryfflarnas underbara värld.

Specifikationer

Näringdeklaration per 100g

Energi Kj 2365 kj
Energi 563 kcal
Fett 37,9
Varav mättat fett 22,7
Kolhydrat 47,3
Varav sockerarter 45,0
Protein 4,3
Salt 0,01

Nettokvantitet: 504 st x 2,7 g

Ingredienser: Socker, kakaomassa, kakaosmör, emulgeringsmedel (SOJALECITIN), naturlig vaniljarom.

Förvaringsanvisning: Förvaras torrt, svalt (12 - 20 °C) och skyddat från starka lukter.

Bruksanvisning:

Kan innehålla spår av: mjölk.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår

VÄNLIGEN VÄLJ
FÖRETAG ELLER PRIVATPERSON

Företag Privatperson