Kladdkaka
Smält smöret och häll över chokladen.
Blanda resterande ingredienser och blanda väl till en slät smet.
Häll upp i en låg kapsel. Baka på 200 grader i 10 minuter.
Pralinétryffel
Koka socker, vatten och vaniljstång till 115 grader, tillsätt mandel och rör om tills sockret karamelliserats och fått en gyllenbrun nyans.
Häll ut tryffeln på en silikonmatta och låt svalna helt.
Koka upp grädde och häll över chokladen. Mixa till en tryffel.
Mixa den karamelliserade mandeln till praliné, blanda sedan denna med tryffeln.
Häll pralinétryffeln ovanpå kladdkakan och låt den sätta sig i kylen över natten.
Skär upp i bitar (7,5 x 2,5 cm) och doppa dem i mjölkchoklad.
Dekoridé: Gör ett chokladlöv i mörk choklad på varje bit. Stänk slutligen med rosa och lila kakaosmör.