Lades till i varukorgen
Ingen produkt
Logga in
Logga in och se dina rabatter, spara favoriter och se din orderhistorik!
Så här gör du:
Chokladskal
Spraya chokladäggformen med tempererat kakaosmör. Dekorera med Pavoni Seasons cacaofärg.
Gjut chokladskal med Felchlin Bionda 36 %.
Gjut bottenplattor av Felchlin Edelweiss 36 % i silikonform Formaflex Mini Savarin FR005 från Pavoni. Ploppa ut efter att chokladen kristalliserat och använd som bottenplatta till ägget.
Dekor
Spritsa en spiral med Felchlin Sao Palme 60 % på en bit papper som snurrar på ett roterande bord.
Spraya med guldfärg.
Claudia Chindea, konditor på Cederleüfs & Svenheimers i Sävedalen strax utanför Göteborg, använder Felchlins choklad både till praliner och bakverk.
Claudia överraskar ofta med mycket vackra och fantastiskt välgjorda dekorationer i choklad, men även i marsipan. Hennes erfarenhet som keramiker och smyckesdesigner i hemlandet Rumänien kommer väl till pass i konditorjobbet.
Claudia har jobbat hos Cederleüfs & Svenheimers sedan 2017 och var finalist i Årets konditor 2019.
Spara som favorit
Ingredienser
Artikelnr: 49388-2
Finns i lager
788 kr exkl. moms
Artikelnr: 49359-2
533 kr exkl. moms
Artikelnr: 49367-2
616 kr exkl. moms
Artikelnr: 493360
2211 kr exkl. moms
Artikelnr: 87436
Ej i lager
108 kr exkl. moms
Artikelnr: 342001
299 kr exkl. moms
Få senaste nyheter och erbjudanden från Åsö.
Jag godkänner att mina uppgifter hanteras enligt Åsös integritetspolicy
Copyright © 2025 Åsö. Alla rättigheter reserverade.
Betala tryggt hos oss:
Vill du handla som företagare eller privatperson?