Stäng
Meny

VARUKORG

Du har inga produkter i varukorgen!

Fri frakt vid köp över 1500 kr
Croquantine-nougat

Croquantine-nougat

Skriv ut

Denna smakfulla och lättillverkade godsak är även god att smaksätta med pralinémassor baserade på t.ex. mandel och hasselnöt. Vi på ÅSÖ har dessa med både slät- och grov textur och de blir riktigt goda att blanda på samma sätt som croquantine-nougaten i detta recept.

Portioner: 4 formar, art.nr 25327

Ingredienser

  • 1900 g Felchlin, Sao Palme 36 %, mjölkchoklad, art.nr 49358-2
  • 640 g Felchlin, Pralinosa, hasselnötsfyllning, art.nr 049332-6
  • Valfri mängd Felchlin, Croquantine, flagor av rån, art.nr 49341

Anvisningar

  1. Smält chokladen och Pralinosan var för sig, blanda sedan ihop dem väl med valfri mängd Croquantineflagor och fyll upp i formarna. Här kan du använda en vanlig spritspåse.

Kontaktuppgifter:

0120-844 60  -  www.aso.se  -  info@aso.se

Bläddra i
Åsö-katalogen!

252 sidor inspiration för konditorier, chocolaterier, bagerier, restauranger, godismakare och finsmakarbutiker.

Åsö Katalog

Copyright © 2024 Åsö. Alla rättigheter reserverade.

Åsö-haren Åsö-räven
Stäng Logga in

Vänligen välj
företag eller privatperson

Privatperson Företag