Lades till i varukorgen
Ingen produkt
Logga in
Logga in och se dina rabatter, spara favoriter och se din orderhistorik!
Så här gör du:
Chokladskal
Börja med att spraymåla pralinformen med chokladfärg från Pavoni. Temperera sedan den vita Felchlinchokladen och gjut formarna.
Violganache
Koka grädden med glykosen, häll det över chokladen och mixa det slätt. Tillsätt två droppar av violaromen.
Montering
Innan man fyller i violganachen i skalen så lägger man i lite kanderade violer i varje form. Fyll sedan i violganachen och låt den stelna. Avsluta med att locka pralinerna.
Daniel Roos är en mycket starkt lysande stjärna på den svenska konditorhimlen. Daniel har ett förflutet som chefskonditor på bl.a. Operakällaren och restaurang Jonas i Stockholm, samt varit ansvarig konditor i det svenska Kocklandslaget. Som kuriosa kan även nämnas att Daniel gjorde desserten till Kronprinsessans bröllop och har figurerat i många stora sammanhang över hela Europa.
Spara som favorit
Ingredienser
Artikelnr: 81421
Finns i lager
202 kr exkl. moms
Artikelnr: 49367-2
616 kr exkl. moms
Artikelnr: 49329-2
963 kr exkl. moms
Artikelnr: 258910
367 kr exkl. moms
Artikelnr: 25879
424 kr exkl. moms
Artikelnr: 258900
279 kr exkl. moms
Artikelnr: 493360
2211 kr exkl. moms
Artikelnr: 49540
672 kr exkl. moms
Få senaste nyheter och erbjudanden från Åsö.
Jag godkänner att mina uppgifter hanteras enligt Åsös integritetspolicy
Copyright © 2025 Åsö. Alla rättigheter reserverade.
Betala tryggt hos oss:
Vill du handla som företagare eller privatperson?