Stäng
Meny

VARUKORG

Du har inga produkter i varukorgen!

Fri frakt vid köp över 1500 kr
Violpraliner

Violpraliner

Skriv ut

Daniel Roos är en mycket starkt lysande stjärna på den svenska konditorhimlen. Daniel har ett förflutet som chefskonditor på bl.a. Operakällaren och restaurang Jonas i Stockholm, samt varit ansvarig konditor i det svenska Kocklandslaget. Som kuriosa kan även nämnas att Daniel gjorde desserten till Kronprinsessans bröllop och har figurerat i många stora sammanhang över hela Europa.

Portioner: 32 st

Ingredienser

Chokladskal

  • 500 g Felchlin, Edelweiss 36 %, vit choklad, art.nr 49367-2
  • Pavoni, pulverfärg för choklad

Violganache

  • 300 g grädde
  • 10 g glykos, art.nr 49540
  • 285 g Felchlin, Bolivia 68 %, mörk choklad, art.nr 49329-2
  • 2 droppar violarom

Montering

  • 100 g kanderade violer

Anvisningar

Chokladskal

  1. Börja med att spraymåla pralinformen med chokladfärg från Pavoni. Temperera sedan den vita Felchlinchokladen och gjut formarna.

Violganache

  1. Koka grädden med glykosen, häll det över chokladen och mixa det slätt. Tillsätt två droppar av violaromen.

Montering

  1. Innan man fyller i violganachen i skalen så lägger man i lite kanderade violer i varje form. Fyll sedan i violganachen och låt den stelna. Avsluta med att locka pralinerna.

Kontaktuppgifter:

0120-844 60  -  www.aso.se  -  info@aso.se

Bläddra i
Åsö-katalogen!

252 sidor inspiration för konditorier, chocolaterier, bagerier, restauranger, godismakare och finsmakarbutiker.

Åsö Katalog

Copyright © 2024 Åsö. Alla rättigheter reserverade.

Åsö-haren Åsö-räven
Stäng Logga in

Vänligen välj
företag eller privatperson

Privatperson Företag