Lades till i varukorgen
Ingen produkt
Logga in
Logga in och se dina rabatter, spara favoriter och se din orderhistorik!
Så här gör du:
Fyllning
Temperera chokladen och blanda med hasselnötsmassan till jämn konsistens. Fyll i spritspåse.
Montering och dekorering
Fyll skalen till hälften. Tryck ner en rostad mandel och strö lite salt. Fyll upp med resterande massa.
Låt stelna i rumstemperatur 1 dygn.
Doppa pralinerna i tempererad choklad och dekorera med guldfärg.
Spara som favorit
Ingredienser
Skal
Doppchoklad
Artikelnr: 050036
Finns i lager
2186 kr exkl. moms
Artikelnr: 146021-2
743 kr exkl. moms
Artikelnr: 49353
2472 kr exkl. moms
Artikelnr: 49568
506 kr exkl. moms
Artikelnr: 253550
322 kr exkl. moms
Artikelnr: 800911
232 kr exkl. moms
Få senaste nyheter och erbjudanden från Åsö.
Jag godkänner att mina uppgifter hanteras enligt Åsös integritetspolicy
Copyright © 2025 Åsö. Alla rättigheter reserverade.
Betala tryggt hos oss:
Vill du handla som företagare eller privatperson?