Meny Meny
Gianduja
Gianduja

Så här gör du:

Fyllning

Temperera chokladen och blanda med hasselnötsmassan till jämn konsistens. Fyll i spritspåse.

Montering och dekorering

Fyll skalen till hälften. Tryck ner en rostad mandel och strö lite salt. Fyll upp med resterande massa.

Låt stelna i rumstemperatur 1 dygn.

Doppa pralinerna i tempererad choklad och dekorera med guldfärg.

Gianduja

Ikon Ca 70 praliner
Ikon Betsy Sandberg Choklad

Spara som favorit

Ingredienser

Skal

  • Ca 70 st Läderach, mörka ovalskal ikonKöp

Fyllning

  • 300 g Felchlin, Rustica Noble Piemontese 60 %, hasselnötsfyllning ikonKöp
  • 110 g Åsö mörk choklad 70 % ikonKöp
  • Ca 70 st rostade mandlar
  • flingsalt

Doppchoklad

  • Åsö mörk choklad 70 % ikonKöp

Montering och dekorering

  • Pavoni, pulverfärg för choklad, guldmetallic ikonKöp
Köp Lägg alla ingredienser i varukorgen

Så här gör du:

Fyllning

Temperera chokladen och blanda med hasselnötsmassan till jämn konsistens. Fyll i spritspåse.

Montering och dekorering

Fyll skalen till hälften. Tryck ner en rostad mandel och strö lite salt. Fyll upp med resterande massa.

Låt stelna i rumstemperatur 1 dygn.

Doppa pralinerna i tempererad choklad och dekorera med guldfärg.

Kontaktuppgifter:

0120-844 60  -  www.aso.se  -  info@aso.se

Copyright © 2025 Åsö. Alla rättigheter reserverade.

Betala tryggt hos oss: Logotyper av Klarna, Visa, Mastercard

Logga in

Vill du handla som företagare eller privatperson?

Företag Privat